Apple Arcade är igång för alla som kör tvOS-beta

Apple Arcade kommer vara tillgängligt på alla Apples plattformar inom kort men de som kör betan av tvOS kan redan nu börja spela.

Idag på morgonkvisten aktiverade Apple sin nya speltjänst Apple Arcade på Apple TV för alla som kör tvOS. Det betyder att vi nu kan koppla ihop vår Apple TV med en Xbox One eller PlayStation 4-kontroll och börja spela direkt på vår TV. Apple Arcade kostar 59 kronor per månad och deras spelbibliotek kommer kontinuerligt att öka med nya spel. Det krävs inte heller någon internetuppkoppling för några av spelen och alla former av köp-i-appen är borta.

Det är fortfarande oklart om Apple kommer att lansera tvOS 13 ikväll i samband med att iPadOS och iOS 13.1 lanseras men mycket tyder på det.

Skriven av Marcus Attefors

Nearplugs är något vi sett tidigare, AirPods Pro-pluggar som ska sitta bättre än originalet - dessa går inte särskilja från originalet. De har samma vita färg, mjuk silikon, det lilla filtret i ljudgången och fäster med ett klick.

Trots att hösten är här med full kraft och vindarna utomhus är påtagliga så kanske några av er tycker om när det fläktar även inomhus på hösten.

Batteri, skärm och kamera är några av komponenterna som nu kräver auktoriserade verkstäder för att kunna bytas.

Apple har presenterat hur deras senaste kvartal har gått och precis som tidigare kvartal så går det uppåt i de flesta kategorierna.

Apples olika samlingstjänster som kallas Apple One kommer lanseras imorgon den 30 oktober.

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Macradion och denna gång är det fortsatt fokus på de nya iPhone-modellerna.