Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Arcade är igång för alla som kör tvOS-beta

Apple Arcade kommer vara tillgängligt på alla Apples plattformar inom kort men de som kör betan av tvOS kan redan nu börja spela.

Idag på morgonkvisten aktiverade Apple sin nya speltjänst Apple Arcade på Apple TV för alla som kör tvOS. Det betyder att vi nu kan koppla ihop vår Apple TV med en Xbox One eller PlayStation 4-kontroll och börja spela direkt på vår TV. Apple Arcade kostar 59 kronor per månad och deras spelbibliotek kommer kontinuerligt att öka med nya spel. Det krävs inte heller någon internetuppkoppling för några av spelen och alla former av köp-i-appen är borta.

Det är fortfarande oklart om Apple kommer att lansera tvOS 13 ikväll i samband med att iPadOS och iOS 13.1 lanseras men mycket tyder på det.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.