Podd: Skärmtid och Porrfilter

Thor och Peter tar i veckans podd upp de jämnt aktuella ämnen i från skolans värld; skärmtid, porrfilter och internetberoende.

Kan den fria liberala hållning om barns användande mäta sig mot den annars tidlösa skalan av hot och belöningar. Är Peters omvända psykologi ett framgångsrecept för att skapa mönstermedborgare och måste vi verkligen prata med barnen om allt. Som om detta inte var nog så har Apples största hot för världens bästa telefon gått miste om Google Play Store. De två försöker utröna vems som bär skuld till detta, Huawei eller Donald Trump

Du hittar podden på bland annat:
Spotify
iTunes
Acast

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
6 svar

Då var det äntligen fredag och vad passar då inte bättre än lite hederligt fredagstrams?

Ikeas smarta gardiner fick stöd för HomeKit för mindre än två veckor sedan i USA, men stöter redan på tekniska problem.

Det finns idag en uppsjö av tillverkare på marknaden som säljer True Wireless-hörlurar men ingen kommer i närheten av Apples försäljningssiffror.

Hur många gånger har man inte svurit över att man har fel kabel med sig, eller försöker vända USB-kontakten åt rätt håll för femtiofjärde gången. Vore det inte skönt med en standard där alla använder lika så att det alltid finns inkopplade kablar att tillgå. Det kan bli sanning. EU-parlamentet röstar om en EU-standard.

Från och med idag börjar Instagram rulla ut direktmeddelanden på desktopversionen av Instagram. Men bara en liten procentsats av deras 500 miljoner användare får det redan idag.

Den 16:e december släppte Apple en uppdatering till AirPods Pro och nästan omedelbart efteråt började användare märka att brusreduceringen inte längre var lika bra.