Podd: Skärmtid och Porrfilter

Thor och Peter tar i veckans podd upp de jämnt aktuella ämnen i från skolans värld; skärmtid, porrfilter och internetberoende.

Kan den fria liberala hållning om barns användande mäta sig mot den annars tidlösa skalan av hot och belöningar. Är Peters omvända psykologi ett framgångsrecept för att skapa mönstermedborgare och måste vi verkligen prata med barnen om allt. Som om detta inte var nog så har Apples största hot för världens bästa telefon gått miste om Google Play Store. De två försöker utröna vems som bär skuld till detta, Huawei eller Donald Trump

Du hittar podden på bland annat:
Spotify
iTunes
Acast

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
6 svar

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.