iJustine jämför iPhone 11 Pro Max mot Pixel 3a XL

En av de största nyheterna i Apples kommande flaggskepp iPhone 11 är att telefonerna äntligen får ett nattläge.

Det innebär att vi slipper suddiga och gryniga bilder och YouTubern iJustine har ställt iPhone 11 Pro mot Googles Pixel 3a XL för att testa nattläget. Vad vi kan konstatera av hennes test är att båda telefonerna levererar riktigt bra i mörker och det känns skönt att vi äntligen kan ta bilder när solen har gått ned med iPhone.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
12 svar

Nu är det inte långt kvar tills Apple lanserar sin största satsning på länge och beger sig in i streamingkriget med Apple TV+.

Det har ryktats om att Apple har arbetat på ett par AR-glasögon i flera år och nu säger den erfarne Apple-läckaren Mark Gurman att de kommer 2020.

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.