Slack har nu ett Dark Mode till macOS

Vi har under en längre tid kunnat avnjuta ett mörkt tema i Slack på våra iPhones men till macOS har temat lyst med sin frånvaro.

Men idag tog Slack och rullade ut en uppdatering där vi äntligen kan slå på ett mörkare tema på macOS. För att kunna använda dig av Dark Mode krävs det först att du besöker App Store och uppdaterar Slack, väl inne i Slack så beger du dig till Preferences och sedan Themes och välj Dark.

Något som dock var lite av en besvikelse är att Slack inte känner av inställningarna i macOS vilket betyder att om du har ett ljust tema på din Mac så kommer inte Slack bli ljust. Samma sak om du har Dark Mode aktiverat i macOS så kommer inte Slack automatiskt byta till det mörka temat. De säger dock i ett uttalande att Slack inom kort kommer att få stöd för detta så vi hoppas att vi inte behöver vänta allt för länge.

“Dark Mode is an important feature for lots of people,” explains George Zamfir, an accessibility product manager at Slack. “It’s helpful for working at night or in low-light, and we know many need it for accessibility reasons like visual impairments, migraines or other visual disorders.”

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Nu är det inte långt kvar tills Apple lanserar sin största satsning på länge och beger sig in i streamingkriget med Apple TV+.

Det har ryktats om att Apple har arbetat på ett par AR-glasögon i flera år och nu säger den erfarne Apple-läckaren Mark Gurman att de kommer 2020.

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.