iPhone 11 Pro Max nya nattläge ser riktigt lovande ut

De största nyheterna med iPhone 11-serien måste vi ändå säga är kameran och en funktion som många länge har väntat på är nattläget.

På sitt event visade Apple upp hur bra bilder iPhone 11 Pro kunde ta i lite sämre ljus, men sådana presentationsbilder är alltid under perfekta förhållanden. Nu har en Twitter-användare vid namn Coco Rocha på något sätt fått tag på en iPhone 11 Pro Max och har jämfört kameran mot en iPhone X.

På bilden nedan ser ni att skillnaden mellan iPhone Pro Max och iPhone X är väldigt stor och det kommer bli väldigt intressant att se hur den nya telefonen står sig mot konkurrenterna.

Via Twitter

Skriven av Marcus Attefors

I denna veckas avsnitt hoppar Marcus och Peter på ett flyg ned till Berlin för att stryka något från sin bucket list.

I sin tredje upplaga blir hjälmersättaren Hövding uppkopplad till din iPhone.

Klockan 14.00 kan du börja beställa iPhone 11 och iPhone 11 Pro från Apple, operatörer och övriga återförsäljare. Om du använder nedanstående länkar får vi på 99mac en slant som går vidare till verksamheten.

Vi har under en längre tid kunnat avnjuta ett mörkt tema i Slack på våra iPhones men till macOS har temat lyst med sin frånvaro.

Inför lanseringen av Apple Arcade passar Apple på att lansera en ny video där de går igenom ännu fler titlar som kommer finnas tillgängliga vid lansering.

De största nyheterna med iPhone 11-serien måste vi ändå säga är kameran och en funktion som många länge har väntat på är nattläget.