Apple gömmer påskägg i video

För alla hardcorefans där ute valde Apple att lägga in ett påskägg i en av de videor som de släppte i samband med sitt Keynote

I den sammanfattande videon över keynoten från 10 september 2019 så har Apple valt att lägga in ett påskägg i form av en Bluescreen of Death med ett gömt meddelande.
Bluescreen of Death är synonymt med Windows-datorer och något som PC-användare fruktar. I videon dyker den upp när Apple lyfter att iPad Pro är 2 gånger så snabb som den bäst säljande PCn.

Det gömda meddelandet är sedan skrivet i ettor och nollor i klassisk ASCII och säger följande: “So you took the time to translate this? We love you.”.

Meddelandet går att se 1:24 min in i filmen.

Via: 9to5mac

Kommentarer
2 svar

Apples iPhone 11 har precis hunnit släppas och direkt är det någon som ska testa hur väl den klarar av att tappas i marken.

När Apple visade upp sina nya iPhone-modeller så trodde många att det skulle komma en "One more thing" i form av en konkurrent till trackern Tile, men så blev det inte.

Igår släpptes watchOS 6 och iOS 13 och de två uppdateringarna bjöd på en rad nya funktioner.

Bredvid iOS 13 till iPhone uppdateras även Apple Watch med watchOS 6 till de flesta modeller.

Väntan är över och nu kan vi äntligen ta del av alla nyheter i iOS 13 och nedan tar vi en titt på våra absoluta favoriter.

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.