AppleCare+ livet ut

Apple har börjat med att tillåta kunder tecknaAppleCare+ som prenumerationstjänst.

Apple har under lång tid erbjudit sina kunder att teckna en försäkring för de produkter som de köpt. Med AppleCare+ betalar kunden en klumpsumma samtidigt som enheten inhandlas. Men nu verkar Apple lägga om strategin och även erbjuda försäkringen som en månadstjänst.

AppleCare+ för iPhone är en försäkring som ger dig teknisk expertsupport per telefon och hårdvaruskydd i upp till två år, inklusive skydd för upp till två fall av oavsiktliga skador. För varje fall tillkommer en självrisk på 249 kr för skärmskador och 849 kr för andra typer av skador. Stöld eller förlust av enheten täcks inte.

AppleCare+ täcker produkten i två eller tre år medan AppleCare+ Plan istället en något dyrare variant som betalas månadsvis fram till dess att man avslutar prenumerationen eller produkten är "död" eller som Apple kallar det Vintage. Apple har rätten att ta bort en AppleCare+ Plan för en produkt om det skulle behövas men meddelar i så fall 60 dagar innan.

HomePod och Mac-datorer kan ännu inte fås med AppleCare+ prenumerationsmodell.

Via: AppleInsider

Kommentarer
7 svar

Apples iPhone 11 har precis hunnit släppas och direkt är det någon som ska testa hur väl den klarar av att tappas i marken.

När Apple visade upp sina nya iPhone-modeller så trodde många att det skulle komma en "One more thing" i form av en konkurrent till trackern Tile, men så blev det inte.

Igår släpptes watchOS 6 och iOS 13 och de två uppdateringarna bjöd på en rad nya funktioner.

Bredvid iOS 13 till iPhone uppdateras även Apple Watch med watchOS 6 till de flesta modeller.

Väntan är över och nu kan vi äntligen ta del av alla nyheter i iOS 13 och nedan tar vi en titt på våra absoluta favoriter.

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.