Det här är uppföljaren till iPhone XR

Äntligen har Apple visat upp höstens nya flaggskepp och precis som ryktena har pekat på så fick vi tre nya telefoner.

Först ut har vi uppföljaren till iPhone XR, iPhone 11 som kommer utrustad med en 6,1" Liquid Retina-skärm. Telefonen går att köpa i sex färger, lila, vit, gul, grön och Product (RED). Apple meddelade även att den nya telefonen kommer med det mest tåligaste glaset på en smartphone, både på baksidan och framsidan.

På baksidan av telefonen hittar vi två kameror där vi har en en 12 MP Ultra Wide Camera med en 120 graders FOV (field of view), detta betyder att vi äntligen kan ta vidvinkelbilderna vi länge har längtat efter. Tack vare den nya optiken så har vi äntligen fått ett nattläge så vi slipper få suddiga bilder.

På framsidan hittar vi en 12MP TrueDepth-kamera som har större sensor som möjliggör att vi kan filma i 4K och i slow-motion (Apple kallar detta numera slofies). Under huven har vi Apples senaste A13 Bionic processor som enligt Apple ska vara den snabbaste processorn någonsin i en telefon. När det kommer till batteritid så kommer den ha en timmes bättre batteritid än sin föregångare.

Prislappen börjar på 9 195 kronor och uppåt.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
16 svar

Apples iPhone 11 har precis hunnit släppas och direkt är det någon som ska testa hur väl den klarar av att tappas i marken.

När Apple visade upp sina nya iPhone-modeller så trodde många att det skulle komma en "One more thing" i form av en konkurrent till trackern Tile, men så blev det inte.

Igår släpptes watchOS 6 och iOS 13 och de två uppdateringarna bjöd på en rad nya funktioner.

Bredvid iOS 13 till iPhone uppdateras även Apple Watch med watchOS 6 till de flesta modeller.

Väntan är över och nu kan vi äntligen ta del av alla nyheter i iOS 13 och nedan tar vi en titt på våra absoluta favoriter.

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.