Det här är uppföljaren till iPhone XR

Äntligen har Apple visat upp höstens nya flaggskepp och precis som ryktena har pekat på så fick vi tre nya telefoner.

Först ut har vi uppföljaren till iPhone XR, iPhone 11 som kommer utrustad med en 6,1" Liquid Retina-skärm. Telefonen går att köpa i sex färger, lila, vit, gul, grön och Product (RED). Apple meddelade även att den nya telefonen kommer med det mest tåligaste glaset på en smartphone, både på baksidan och framsidan.

På baksidan av telefonen hittar vi två kameror där vi har en en 12 MP Ultra Wide Camera med en 120 graders FOV (field of view), detta betyder att vi äntligen kan ta vidvinkelbilderna vi länge har längtat efter. Tack vare den nya optiken så har vi äntligen fått ett nattläge så vi slipper få suddiga bilder.

På framsidan hittar vi en 12MP TrueDepth-kamera som har större sensor som möjliggör att vi kan filma i 4K och i slow-motion (Apple kallar detta numera slofies). Under huven har vi Apples senaste A13 Bionic processor som enligt Apple ska vara den snabbaste processorn någonsin i en telefon. När det kommer till batteritid så kommer den ha en timmes bättre batteritid än sin föregångare.

Prislappen börjar på 9 195 kronor och uppåt.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
16 svar

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.

En av de största nyheterna i Apples kommande flaggskepp iPhone 11 är att telefonerna äntligen får ett nattläge.

I denna veckas avsnitt hoppar Marcus och Peter på ett flyg ned till Berlin för att stryka något från sin bucket list.

I sin tredje upplaga blir hjälmersättaren Hövding uppkopplad till din iPhone.

Klockan 14.00 kan du börja beställa iPhone 11 och iPhone 11 Pro från Apple, operatörer och övriga återförsäljare. Om du använder nedanstående länkar får vi på 99mac en slant som går vidare till verksamheten.

Vi har under en längre tid kunnat avnjuta ett mörkt tema i Slack på våra iPhones men till macOS har temat lyst med sin frånvaro.