Apple Music kommer som publik beta på webben

Apple Music kommer nu bli tillgängligt på webben för dess prenumeranter. I dag lanserar Apple en efterlängtad funktion och det är att komma åt sin musik genom vilken webbläsare som helst

Nu verkar Apple ha förstått att det finns en efterfrågan på att kunna komma åt sin musik genom vilken webbläsare som helst.

Tjänsten är tillgänglig för alla användare i hela världen. Det är bara att besöka beta.music.apple.com och logga in med sitt Apple-ID.

Tjänsten innehåller samma funktioner som vi är bortskämda med i Apparna men även funktionerna så som att ditt eget bibliotek synkroniseras om det är påslaget.

Än så länge går det inte att skapa ett medlemskap i Apple Music på webben utan du måste ha skapat prenumerationen i appen för att kunna aktivera den på hemsidan.

Via: TechCrunch

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
2 svar

Apples iPhone 11 har precis hunnit släppas och direkt är det någon som ska testa hur väl den klarar av att tappas i marken.

När Apple visade upp sina nya iPhone-modeller så trodde många att det skulle komma en "One more thing" i form av en konkurrent till trackern Tile, men så blev det inte.

Igår släpptes watchOS 6 och iOS 13 och de två uppdateringarna bjöd på en rad nya funktioner.

Bredvid iOS 13 till iPhone uppdateras även Apple Watch med watchOS 6 till de flesta modeller.

Väntan är över och nu kan vi äntligen ta del av alla nyheter i iOS 13 och nedan tar vi en titt på våra absoluta favoriter.

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.