Nintendo berättar när Mario Kart Tour lanseras till iOS-enheter

Nintendo har äntligen gått ut och meddelat när de planerar att släppa deras kommande spel Mario Kart Tour till iOS-enheter och nu är det inte långt kvar.

Den 25 september kommer spelet lanseras världen runt och precis som tidigare spel kommer det varit gratis att testa men spelet kommer innehålla köp i appen. Vi kommer att se banor från Super Mario Kart, Mario Kart 64, Mario Kart: Double Dash och Mario Kart 7 och Luigi, Toad, Shy Guy, Waluigi, Peach och Toadette är några av karaktärerna vi kommer kunna spela som.

Nintendo passar även på att meddela att de kommer att släppa mer information om spelet fram till release på deras Twitter-konto.

Källa Twitter, Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Apples iPhone 11 har precis hunnit släppas och direkt är det någon som ska testa hur väl den klarar av att tappas i marken.

När Apple visade upp sina nya iPhone-modeller så trodde många att det skulle komma en "One more thing" i form av en konkurrent till trackern Tile, men så blev det inte.

Igår släpptes watchOS 6 och iOS 13 och de två uppdateringarna bjöd på en rad nya funktioner.

Bredvid iOS 13 till iPhone uppdateras även Apple Watch med watchOS 6 till de flesta modeller.

Väntan är över och nu kan vi äntligen ta del av alla nyheter i iOS 13 och nedan tar vi en titt på våra absoluta favoriter.

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.