iPhone 7 granskas då den påstås ha för hög strålningsnivå

FCC, motsvarigheten till Post & telestyrelsen håller på med en granskning av iPhone 7 då de misstänker att telefonen har en alldeles för hög strålningsnivå.

En oberoende aktör har gjort ett test för att se hur stark radiofrekvensstrålningen är i flera iPhone-modeller och resultatet visar att strålningen från iPhone 7 är dubbelt så hög än vad som är tillåtet. Apple har valt att kommentera saken och säger att testet är felaktigt utfört och att det själva har gjort nya tester som visar att de hamnar under gränsvärdena.

Den oberoende aktören utförde inte bara tester på iPhone 7 utan även tre telefoner från Samsung och där hamnade samtliga telefoner under gränsvärdena.

Via CNET

Skriven av Marcus Attefors

Apples iPhone 11 har precis hunnit släppas och direkt är det någon som ska testa hur väl den klarar av att tappas i marken.

När Apple visade upp sina nya iPhone-modeller så trodde många att det skulle komma en "One more thing" i form av en konkurrent till trackern Tile, men så blev det inte.

Igår släpptes watchOS 6 och iOS 13 och de två uppdateringarna bjöd på en rad nya funktioner.

Bredvid iOS 13 till iPhone uppdateras även Apple Watch med watchOS 6 till de flesta modeller.

Väntan är över och nu kan vi äntligen ta del av alla nyheter i iOS 13 och nedan tar vi en titt på våra absoluta favoriter.

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.