iPhone 7 granskas då den påstås ha för hög strålningsnivå

FCC, motsvarigheten till Post & telestyrelsen håller på med en granskning av iPhone 7 då de misstänker att telefonen har en alldeles för hög strålningsnivå.

En oberoende aktör har gjort ett test för att se hur stark radiofrekvensstrålningen är i flera iPhone-modeller och resultatet visar att strålningen från iPhone 7 är dubbelt så hög än vad som är tillåtet. Apple har valt att kommentera saken och säger att testet är felaktigt utfört och att det själva har gjort nya tester som visar att de hamnar under gränsvärdena.

Den oberoende aktören utförde inte bara tester på iPhone 7 utan även tre telefoner från Samsung och där hamnade samtliga telefoner under gränsvärdena.

Via CNET

Skriven av Marcus Attefors

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.

En av de största nyheterna i Apples kommande flaggskepp iPhone 11 är att telefonerna äntligen får ett nattläge.

I denna veckas avsnitt hoppar Marcus och Peter på ett flyg ned till Berlin för att stryka något från sin bucket list.

I sin tredje upplaga blir hjälmersättaren Hövding uppkopplad till din iPhone.

Klockan 14.00 kan du börja beställa iPhone 11 och iPhone 11 Pro från Apple, operatörer och övriga återförsäljare. Om du använder nedanstående länkar får vi på 99mac en slant som går vidare till verksamheten.

Vi har under en längre tid kunnat avnjuta ett mörkt tema i Slack på våra iPhones men till macOS har temat lyst med sin frånvaro.