Datumet för nästa Apple-event kan ha avslöjats

I den senaste iOS 13 betan som släpptes till utvecklare igår så kan datumet till höstens iPhone-event ha avslöjats.

Sidan iHelp BR har grävt runt lite i den nya betan och har hittat en skärmdump där vi kan se att kalendern visar tisdagen den 10. Den är även döpt till namnet "HoldForRelease" och eftersom Apple alltid håller låda i september så kan vi nog anta att vi kommer se nya iPhone-modeller presenteras den 10 september.

Ryktena säger att vi kommer att få se en uppdaterar version av iPhone XR med dubbla kameror på baksidan istället för bara en, samt uppföljare till iPhone XS och iPhone XS Max. Den sistnämnda ryktas även slopa "Max" och det kommer istället ersättas av "Pro". iPhone 11 och iPhone 11 Pro ryktas få en trippelkamera på baksidan så vi äntligen kan ta vidvinkelfoton.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
34 svar

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.

En av de största nyheterna i Apples kommande flaggskepp iPhone 11 är att telefonerna äntligen får ett nattläge.

I denna veckas avsnitt hoppar Marcus och Peter på ett flyg ned till Berlin för att stryka något från sin bucket list.

I sin tredje upplaga blir hjälmersättaren Hövding uppkopplad till din iPhone.

Klockan 14.00 kan du börja beställa iPhone 11 och iPhone 11 Pro från Apple, operatörer och övriga återförsäljare. Om du använder nedanstående länkar får vi på 99mac en slant som går vidare till verksamheten.

Vi har under en längre tid kunnat avnjuta ett mörkt tema i Slack på våra iPhones men till macOS har temat lyst med sin frånvaro.