Datumet för nästa Apple-event kan ha avslöjats

I den senaste iOS 13 betan som släpptes till utvecklare igår så kan datumet till höstens iPhone-event ha avslöjats.

Sidan iHelp BR har grävt runt lite i den nya betan och har hittat en skärmdump där vi kan se att kalendern visar tisdagen den 10. Den är även döpt till namnet "HoldForRelease" och eftersom Apple alltid håller låda i september så kan vi nog anta att vi kommer se nya iPhone-modeller presenteras den 10 september.

Ryktena säger att vi kommer att få se en uppdaterar version av iPhone XR med dubbla kameror på baksidan istället för bara en, samt uppföljare till iPhone XS och iPhone XS Max. Den sistnämnda ryktas även slopa "Max" och det kommer istället ersättas av "Pro". iPhone 11 och iPhone 11 Pro ryktas få en trippelkamera på baksidan så vi äntligen kan ta vidvinkelfoton.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
34 svar

Apples iPhone 11 har precis hunnit släppas och direkt är det någon som ska testa hur väl den klarar av att tappas i marken.

När Apple visade upp sina nya iPhone-modeller så trodde många att det skulle komma en "One more thing" i form av en konkurrent till trackern Tile, men så blev det inte.

Igår släpptes watchOS 6 och iOS 13 och de två uppdateringarna bjöd på en rad nya funktioner.

Bredvid iOS 13 till iPhone uppdateras även Apple Watch med watchOS 6 till de flesta modeller.

Väntan är över och nu kan vi äntligen ta del av alla nyheter i iOS 13 och nedan tar vi en titt på våra absoluta favoriter.

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.