MacBook Pro får flygförbud

FAA, motsvarigheten till Luftfartsverket har valt att ge återkallade MacBook Pro-modeller flygförbud.

Det handlar om ett antal MacBook Pro 15" som såldes mellan september 2015 och februari 2017 som nu får flygförbud. Anledningen är att Apple har återkallat dessa datorer då ett litet antal av dem hade batterier som kunde överhettas och fatta eld.

FAA har skickat ut ett meddelande till alla större flygbolag i USA om att det ska informeras om att dessa återkallade datorer inte får följa med ombord på planen. Har du dock lämnat in datorn och fått batteriet utbytt kostnadsfritt hos Apple är det inga problem. På Apples hemsida kan du knappa in ditt serienummer och se om just din dator behöver lämnas in för ett byte av batteriet.

Källa Bloomberg

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Apple Arcades främsta spel har fått en officiell trailer i och med Gamescom-mässan.

Påminnelser kommer till webben samt ett renare utseende när iCloud uppdateras.

FCC, motsvarigheten till Post & telestyrelsen håller på med en granskning av iPhone 7 då de misstänker att telefonen har en alldeles för hög strålningsnivå.

Flera medarbetare på Apples hälsodivision som arbetar med att ta fram lösningar till Apple Watch har slutat och många upplever en dålig stämning på arbetsplatsen.

I USA så har flera personer noterat att Apples bok "Designed by Apple in California" inte längre går att köpa, så frågan är om den kommer att utgå.

Användare runt om i USA kan nu beställa Apple Card och i samband med lanseringen lade Apple upp skötselråd på sin hemsida och dessa har skapat lite reaktioner.