Mophie lanserar laddaren som tar hand om alla dina prylar

Mophie som arbetar med att ta fram smarta tillbehör till våra telefoner, smarta klockor, hörlurar och surfplattor har nu lanserat en laddplatta som påminner en del om AirPower.

Apple valde att lägga AirPower på is då de inte lyckades komma fram till en säker och fullt fungerande produkt. Men är du sugen på en laddare som har en snarlik design som AirPower kan deras nya 3-i-1-laddare kanske vara av intresse.

Laddaren har samma form som AirPower och kan ladda din iPhone, Apple Watch och AirPods-fodral. Placeringen som Apple Watch-laddaren har gör att vi enkelt kan använda nattläge och slå lätt i bordet eller röra vid klockan så vi kan se tiden. Laddaren har en effekt på 7,5W och kostar 1 590 kronor hos Apple.

Om du inte behöver en laddare till Apple Watch så lanserar Mophie även en modell som har två laddplatser, en för iPhone och en för AirPods. Men om du vill så går det även att ladda ytterligare ett tillbehör genom att använda USB-A-porten på baksidan av laddaren. Även denna har en effekt på 7,5W och kostar 1 190 kronor hos Apple.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar
Clean my mac!

Teknikveckan packar upp IKEAs nya rullgardiner in show för att en gång för alla ta reda på om de är HomeKit-kompatibla eller inte.

Hur skärmen i iPhone X och iPhone XS skulle vara uppbyggd och vilka material som skulle användas var styrt av Apple men så ryktas det inte bli med höstens nya iPhone-modeller.

I den senaste iOS 13 betan som släpptes till utvecklare igår så kan datumet till höstens iPhone-event ha avslöjats.

Clean my mac!

Mophie har många järn i elden och har byggt upp en bred produktportfölj med många tillbehör till våra olika Apple-prylar. Nu har vi testat deras senaste Qi-laddare och powerbank.

Köp iPhone, rädda laxar.

Därför kommer ditt tredjepartsbatteri inte upp under batterihälsa - inte ens om det är Apple-original men bytt utanför systemet.

Clean my mac!