Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mophie lanserar laddaren som tar hand om alla dina prylar

Mophie som arbetar med att ta fram smarta tillbehör till våra telefoner, smarta klockor, hörlurar och surfplattor har nu lanserat en laddplatta som påminner en del om AirPower.

Apple valde att lägga AirPower på is då de inte lyckades komma fram till en säker och fullt fungerande produkt. Men är du sugen på en laddare som har en snarlik design som AirPower kan deras nya 3-i-1-laddare kanske vara av intresse.

Laddaren har samma form som AirPower och kan ladda din iPhone, Apple Watch och AirPods-fodral. Placeringen som Apple Watch-laddaren har gör att vi enkelt kan använda nattläge och slå lätt i bordet eller röra vid klockan så vi kan se tiden. Laddaren har en effekt på 7,5W och kostar 1 590 kronor hos Apple.

Om du inte behöver en laddare till Apple Watch så lanserar Mophie även en modell som har två laddplatser, en för iPhone och en för AirPods. Men om du vill så går det även att ladda ytterligare ett tillbehör genom att använda USB-A-porten på baksidan av laddaren. Även denna har en effekt på 7,5W och kostar 1 190 kronor hos Apple.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.