Mophie lanserar laddaren som tar hand om alla dina prylar

Mophie som arbetar med att ta fram smarta tillbehör till våra telefoner, smarta klockor, hörlurar och surfplattor har nu lanserat en laddplatta som påminner en del om AirPower.

Apple valde att lägga AirPower på is då de inte lyckades komma fram till en säker och fullt fungerande produkt. Men är du sugen på en laddare som har en snarlik design som AirPower kan deras nya 3-i-1-laddare kanske vara av intresse.

Laddaren har samma form som AirPower och kan ladda din iPhone, Apple Watch och AirPods-fodral. Placeringen som Apple Watch-laddaren har gör att vi enkelt kan använda nattläge och slå lätt i bordet eller röra vid klockan så vi kan se tiden. Laddaren har en effekt på 7,5W och kostar 1 590 kronor hos Apple.

Om du inte behöver en laddare till Apple Watch så lanserar Mophie även en modell som har två laddplatser, en för iPhone och en för AirPods. Men om du vill så går det även att ladda ytterligare ett tillbehör genom att använda USB-A-porten på baksidan av laddaren. Även denna har en effekt på 7,5W och kostar 1 190 kronor hos Apple.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Apple Arcades främsta spel har fått en officiell trailer i och med Gamescom-mässan.

Påminnelser kommer till webben samt ett renare utseende när iCloud uppdateras.

FCC, motsvarigheten till Post & telestyrelsen håller på med en granskning av iPhone 7 då de misstänker att telefonen har en alldeles för hög strålningsnivå.

Flera medarbetare på Apples hälsodivision som arbetar med att ta fram lösningar till Apple Watch har slutat och många upplever en dålig stämning på arbetsplatsen.

I USA så har flera personer noterat att Apples bok "Designed by Apple in California" inte längre går att köpa, så frågan är om den kommer att utgå.

Användare runt om i USA kan nu beställa Apple Card och i samband med lanseringen lade Apple upp skötselråd på sin hemsida och dessa har skapat lite reaktioner.