Samsung tar bort hånfulla reklamfilmer och sitt hörlursuttag

Minns ni när Apple tog bort hörlursuttaget på iPhone 7? Samsung var då snabba med att släppa en rad med hånfulla reklamfilmer och dessa videos är nu nedtagna.

Igår visade Samsung upp sitt senaste flaggskepp Note 10 och en sak som många noterade var att hörlursuttaget hade plockats bort. Idag har bolaget även tagit bort sina reklamfilmer där de hånade Apple för detta beslut på sin YouTube-kanal.

Samsung gjorde ett par reklamfilmer där de hånar beslutet både när iPhone 7 släpptes samt när iPhone X släpptes. De har även på sina keynotes varit tydliga med att deras nya telefoner kommer utrustade med ett hörlursuttag. Tydligen uppskattar de inte reklamfilmerna längre då de nu lagom till att Note 10 har visats upp har plockat ned samtliga av dessa filmer. Om ni har missat dessa så kan ni ta en titt nedan:

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
16 svar

Apple Arcades främsta spel har fått en officiell trailer i och med Gamescom-mässan.

Påminnelser kommer till webben samt ett renare utseende när iCloud uppdateras.

FCC, motsvarigheten till Post & telestyrelsen håller på med en granskning av iPhone 7 då de misstänker att telefonen har en alldeles för hög strålningsnivå.

Flera medarbetare på Apples hälsodivision som arbetar med att ta fram lösningar till Apple Watch har slutat och många upplever en dålig stämning på arbetsplatsen.

I USA så har flera personer noterat att Apples bok "Designed by Apple in California" inte längre går att köpa, så frågan är om den kommer att utgå.

Användare runt om i USA kan nu beställa Apple Card och i samband med lanseringen lade Apple upp skötselråd på sin hemsida och dessa har skapat lite reaktioner.