Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Touch ID ryktas hitta tillbaka till iPhone 2021

Har du aldrig riktigt fastnat för Face ID eller tycker att din iPhone behöver ett extra lager säkerhet?

Då kanske du kommer uppskatta det senaste ryktet från Ming-Chi Kuo som i många år har levererat relativt träffsäkra rykten om Apples framtida planer. 2021 påstår Ming-Chi Kuo är året då Touch ID gör återtåg men inte för att ersätta Apples ansiktsupplåsning Face ID utan vara ännu ett lager av säkerhet.

Denna gång kommer Touch ID placeras bakom skärmen istället för att vara inbyggd i hemknappen som sedan länge har försvunnit. Kuo skriver att det förmodligen kommer att vara en variant av Qualcomms Ultrasonic-teknik som kan läsa av en större yta av skärmen så placeringen av fingret inte behöver vara så exakt. Om vi leker med tanken att detta stämmer så skulle det även finnas en chans att framtida Apple Watch får samma behandling så vi slipper knappa in lösenordskod.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.