Arlo har börjat rulla ut sitt utlovade HomeKit-stöd

I januari gick Arlo ut och meddelade att de kommer att göra vissa av deras kameror HomeKit-kompatibla och nu har uppdateringen börjat rullas ut.

Det är Arlo Pro och Arlo Pro 2 som får stöd för HomeKit och har du antingen basstationen VMB4000 eller VMB4500 så bör du ha en uppdatering tillgänglig nu. Efter att uppdateringen är gjord finns en HomeKit-kod i Arlo-appen som du kan använda för att lägga till dina kameror i HomeKit. Det betyder att du kan se dina kameror direkt i Apples Hem-app och även få notiser vid rörelser om så önskas.

Arlo har ännu inte meddelat om de kommer att ge oss stöd för HomeKit Secure Video men vi hoppas att även det kommer i höst när iOS 13 släpps.

Källa Arlo

Skriven av Marcus Attefors

Apple Arcades främsta spel har fått en officiell trailer i och med Gamescom-mässan.

Påminnelser kommer till webben samt ett renare utseende när iCloud uppdateras.

FCC, motsvarigheten till Post & telestyrelsen håller på med en granskning av iPhone 7 då de misstänker att telefonen har en alldeles för hög strålningsnivå.

Flera medarbetare på Apples hälsodivision som arbetar med att ta fram lösningar till Apple Watch har slutat och många upplever en dålig stämning på arbetsplatsen.

I USA så har flera personer noterat att Apples bok "Designed by Apple in California" inte längre går att köpa, så frågan är om den kommer att utgå.

Användare runt om i USA kan nu beställa Apple Card och i samband med lanseringen lade Apple upp skötselråd på sin hemsida och dessa har skapat lite reaktioner.