iPhone kan komma att få skärmar med 120Hz nästa år

Drömmer du om en iPhone med en uppdateringsfrekvens på 120Hz så får du nog vänta minst ett år om vi vågar tro detta rykte.

Det påstås att nästa års iPhone kommer att utrustas med en skärm som klarar upp till 120Hz. Detta är något som redan finns i dagens iPad Pro-modeller och Apple kallar det hela ProMotion. Det fungerar så att iPad Pro kan växla i uppdateringsfrekvens för att spara på batteriet. Skillnaden mellan iPad och iPhone är att iPad fortfarande har en LCD-skärm så det skulle nog bli ännu mysigare på en iPhone.

Det är läckaren Ice Universe som står för ryktet och det påstås föras samtal mellan Apple, Samsung och LG i detta nu. Om det hela blir verklighet återstår att se under hösten 2020.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Apples lansering av sin nya streamingtjänst Apple TV+ är runt hörnet och Bloomberg påstår sig veta vad den kommer kosta.

Danske Bank denna gången.

Den som väntar på något gott och är HomeKit-användare får ofta vänta lite längre.

Det är inte bara en speltjänst som Apple kommer lansera i höst utan även en egen streamingtjänst och nu har en fullfjädrat trailer för "The Morning Show" släppts.

Apples kommande speltjänst Apple Arcade som lanseras nu i höst kan bli en stor succé om bolaget visar upp en fin katalog med spel och nu har priset för tjänsten läckt ut.

Teknikveckan packar upp IKEAs nya rullgardiner in show för att en gång för alla ta reda på om de är HomeKit-kompatibla eller inte.