Apple visar upp några av höstens nya emojis

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Det har lagts till en rad emojis inom kategorierna mat, djur, aktiviteter och smiley-ansikten och användare kan nu justera hålla-handen-emojin med över 75 olika kombinationer av hudton och kön. Vi kommer även kunna välja bland flera nya emojis som belyser funktionsnedsättningar så som ledarhund, hörapparat, arm och benproteser samt rullstolar.

Totalt är det 59 nya emojis som kommer i samband med iOS 13 i höst och samtliga är i sedvanlig ordning skapade utifrån godkända tecken i Unicode 12.0.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Apples lansering av sin nya streamingtjänst Apple TV+ är runt hörnet och Bloomberg påstår sig veta vad den kommer kosta.

Danske Bank denna gången.

Den som väntar på något gott och är HomeKit-användare får ofta vänta lite längre.

Det är inte bara en speltjänst som Apple kommer lansera i höst utan även en egen streamingtjänst och nu har en fullfjädrat trailer för "The Morning Show" släppts.

Apples kommande speltjänst Apple Arcade som lanseras nu i höst kan bli en stor succé om bolaget visar upp en fin katalog med spel och nu har priset för tjänsten läckt ut.

Teknikveckan packar upp IKEAs nya rullgardiner in show för att en gång för alla ta reda på om de är HomeKit-kompatibla eller inte.