Så ser nästa iPhone ut

Via YouTube-giganten Marques Brownlee får vi reda på hur nästa iPhone kommer att se ut. Eller snarare så får vi reda på att det vi tidigare sett varit sant.

Det ser ut som att vi faktiskt får en fyrkant längst upp till vänster med flera kameror som det så länge ryktats om.

Renderingar på detta har vi sett gott om men aldrig riktigt vågat tro på det. Men nu när den exceptionellt trovärdiga Marques Brownlee via sin YouTube-kanal MKBHD visar upp samma estetisk så vet vi att så kommer det nog bli.

Brownlee har lite som tradition att visa upp hur iPhone och andra högprofilerade telefoner kommer att se ut genom att via sina kanaler få fram dummys som fodraltillverkarna använder. I detta fallet kommer dem från Sonny Dicksson.

Skriven av Peter Esse
Kommentarer
36 svar
Clean my mac!

Det är inte bara en speltjänst som Apple kommer lansera i höst utan även en egen streamingtjänst och nu har en fullfjädrat trailer för "The Morning Show" släppts.

Apples kommande speltjänst Apple Arcade som lanseras nu i höst kan bli en stor succé om bolaget visar upp en fin katalog med spel och nu har priset för tjänsten läckt ut.

Teknikveckan packar upp IKEAs nya rullgardiner in show för att en gång för alla ta reda på om de är HomeKit-kompatibla eller inte.

Clean my mac!

Hur skärmen i iPhone X och iPhone XS skulle vara uppbyggd och vilka material som skulle användas var styrt av Apple men så ryktas det inte bli med höstens nya iPhone-modeller.

I den senaste iOS 13 betan som släpptes till utvecklare igår så kan datumet till höstens iPhone-event ha avslöjats.

Mophie har många järn i elden och har byggt upp en bred produktportfölj med många tillbehör till våra olika Apple-prylar. Nu har vi testat deras senaste Qi-laddare och powerbank.

Clean my mac!