Apple funderar på att göra Siri lite mindre störande på iPad i framtiden

En av Apples användare vid namn Juliano Rossi mailade till Apples Craig Federighi och lämnade synpunkter på Siri till iPad, något förvånad så fick han faktiskt svar.

Siri är smidigt om man inte vill släppa blicken från det man håller på med eller har händerna fulla med annat. Men om Siri aktiveras på iPad idag så fylls hela skärmen upp med röstassistenten vilket inte är helt smidigt alla gånger.

Juliano Rossi mailade Craig Federighi med en önskan om att Siri till iPad ska fungera som på Mac, det vill säga att Siri dyker upp i en liten ruta i högra hörnet och inte fyller hela skärmen. Craig svarade att det är legitim feedback och att det inte är något de hinner lösa i sista minut innan iOS 13 lanseras men att de kommer att överväga det i framtiden.

” Hi Juliano,

Thanks for the note. Really glad that you enjoyed the keynote.

What you describe is certainly valid feedback. Unfortunately, it's not something we can add in at the last minute, but we will certainly consider it for the future.

Thanks for caring!
- craig"

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Viaplay erbjuder allt från live-streamade kanaler, sport, serier och filmer men något som har saknats länge är profiler.

Det värsta med att älska att testa nya betor av Apples operativsystem iOS är att BankID ofta inte fungerar vilket ställer till en hel del.

watchOS 6 bjuder på en rad förbättringar och gör Apple Watch betydligt mer självständig än tidigare.

iOS 13 och iPadOS kommer fullpackat med nyheter och nya funktioner men det kan vara bra att tänka två gånger innan du installerar betan.

I mars gick Spotify till EUs konkurrenskommissionär för konkurrenshämmande verksamhet då de anser att Apple kontrollerar villkoren för App Store alldeles för hårt och hämmar innovationen.

I höst kommer utvecklare av smarta kameror ha möjligheten att implementera stöd för HomeKit Secure Video som Apple visade upp på WWDC, men vad är det och hur kommer det fungera?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE