Apple funderar på att göra Siri lite mindre störande på iPad i framtiden

En av Apples användare vid namn Juliano Rossi mailade till Apples Craig Federighi och lämnade synpunkter på Siri till iPad, något förvånad så fick han faktiskt svar.

Siri är smidigt om man inte vill släppa blicken från det man håller på med eller har händerna fulla med annat. Men om Siri aktiveras på iPad idag så fylls hela skärmen upp med röstassistenten vilket inte är helt smidigt alla gånger.

Juliano Rossi mailade Craig Federighi med en önskan om att Siri till iPad ska fungera som på Mac, det vill säga att Siri dyker upp i en liten ruta i högra hörnet och inte fyller hela skärmen. Craig svarade att det är legitim feedback och att det inte är något de hinner lösa i sista minut innan iOS 13 lanseras men att de kommer att överväga det i framtiden.

” Hi Juliano,

Thanks for the note. Really glad that you enjoyed the keynote.

What you describe is certainly valid feedback. Unfortunately, it's not something we can add in at the last minute, but we will certainly consider it for the future.

Thanks for caring!
- craig"

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

För att få sälja sina produkter i Ryssland och kringliggande länder måste Apple i god tid registrera dessa hos EEC (Eurasian Economic Commission).

Att blanda podcasts och musik är inte optimalt och nu har Spotify börjar skicka ut en uppdatering som ger oss en betydligt bättre överblick.

Den där stressande känslan när man möts av en pop-up på sin iPhone och den frågar om det inte är dags att gå ned till low-power-mode för att telefonen har 20 procent kvar är inte rolig. I samma ögonblick inser man att powerbanken ligger hemma, eller så var man duktig och tog med den men självklart är även den slut på batteri.

Analysfirman IDC har släppt en ny rapport där de har granskat telefonleveranser i EMEA-regionen (Europa, Mellanöstern och Afrika) för första kvartalet.

Apple uppskattar inte att oberoende serviceverkstäder lagar Apple-produkter och överklagar dom i Norge. Expertvittne spelade in förhöret.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE