fredagsvideo

Apple på arbetet

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

Apples reklamfilmer brukar variera mellan helt fantastiska och ganska mediokra. Företagets senaste film är en av de bättre tycker vi, och följer ett gäng produktutvecklare som använder Apples prylar och tjänster i arbetet med sitt drömprojekt.

Frågan är om det alltid funkar riktigt så här smidigt i verkligheten, men underhållande var det iallafall, eller vad tycker ni?

Trevlig helg!

Att Apple vill ta fram egna systemchipp har det länge talats om och många tror att i alla fall vissa av deras framtida datorer kommer att ha deras egna ARM-processorer.

Att varenda människa går runt med en kamera i fickan är lika vanligt som att sätta på sig underkläder på morgonen, men hur många har en kamera runt handleden?

För ett par veckor sedan gick det rykten att Apple var intresserade att köpa bolaget Drive.ai och nu visar det sig att ryktena stämde.

Mophie som är kända för sina powerbanks har nu lanserat en helt ny produkt som bolaget kallar Powerstation Hub.

Viaplay erbjuder allt från live-streamade kanaler, sport, serier och filmer men något som har saknats länge är profiler.

Det värsta med att älska att testa nya betor av Apples operativsystem iOS är att BankID ofta inte fungerar vilket ställer till en hel del.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE