Ipod Touch kan släppas redan idag

Apple kan följa upp veckans lanseringar av Ipad och Imac med en ny Ipod Touch idag, enligt källor.

I måndags släppte Apple nya modeller av Ipad Air och Ipad Mini, och i går följde företaget upp med en uppdatering av den stationära datorn Imac med snabbare processorer och bättre grafikkort. Idag kommer enligt uppgift en ny modell av Ipod Touch, något som det ryktats om ett tag.

Uppgifterna kommer från Macrumors, vars källa hävdade att Apple skulle släppa Ipad, Imac och Ipod Touch under måndag, tisdag och onsdag den här veckan. Eftersom de två första lanseringarna stämt är det mycket troligt att även en Ipod Touch idag kommer dyka upp.

Ipod Touch fick sin senaste uppdatering i juli 2015. Med tanke på att Ipod Touch knappast är Apples storsäljare ska vi nog inte vänta oss några större nyheter vad gäller design och funktion. Men åtminstone en biffigare processor och kanske en bättre kamera skulle bidra till att göra Touch lite mer aktuell. Om inte annat skulle det göra den lilla IOS-maskinen kapabel att ta emot IOS-uppdateringar de närmaste åren.

Källa: Macrumors

Läs mer:

Kommentarer
3 svar

Äger du en MacBook Pro 15” från mitten av 2012 och har planerat att byta batteri eller utföra andra reparationer är det dags nu.

14 augusti premiärvisas Ted Lasso. Som är namnet på både serien och huvudpersonen. En vilsen amerikansk tränare i England.

Men nu är det åtgärdat via Apples buggprogram och en person blev lite rikare.

Det är den nuvarande Netatmo Presence som även får siren för att kunna agera hemlarm.

Leonardo DiCaprio och Robert Di Niro ska spela huvudrollerna.

För ett par veckor sedan skrev vi om ett rykte att Powerbeats Pro kommer lanseras i nya färger och de ryktena stämde.