Ipod Touch kan släppas redan idag

Apple kan följa upp veckans lanseringar av Ipad och Imac med en ny Ipod Touch idag, enligt källor.

I måndags släppte Apple nya modeller av Ipad Air och Ipad Mini, och i går följde företaget upp med en uppdatering av den stationära datorn Imac med snabbare processorer och bättre grafikkort. Idag kommer enligt uppgift en ny modell av Ipod Touch, något som det ryktats om ett tag.

Uppgifterna kommer från Macrumors, vars källa hävdade att Apple skulle släppa Ipad, Imac och Ipod Touch under måndag, tisdag och onsdag den här veckan. Eftersom de två första lanseringarna stämt är det mycket troligt att även en Ipod Touch idag kommer dyka upp.

Ipod Touch fick sin senaste uppdatering i juli 2015. Med tanke på att Ipod Touch knappast är Apples storsäljare ska vi nog inte vänta oss några större nyheter vad gäller design och funktion. Men åtminstone en biffigare processor och kanske en bättre kamera skulle bidra till att göra Touch lite mer aktuell. Om inte annat skulle det göra den lilla IOS-maskinen kapabel att ta emot IOS-uppdateringar de närmaste åren.

Källa: Macrumors

Läs mer:

Kommentarer
3 svar

Vi har nog alla råkat betala ett par månader extra för någon digital tjänst som vi inte använder, men i iOS 13 blir det lite lättare att slippa det.

Klassiska Tetris-varianten Dr Mario från Nintendo släpps den 10 juli.

För ungefär 14 år sedan gick Steve Jobs upp på scenen och höll ett rörande tal inför alla avgångsstudenter på Stanford och nu har Tim Cook stått på samma scen och talat.

Höstens iPhone-modeller ser inte ut att få stöd för 5G och nu har den erfarne analytikern Ming-Chi Kuo varit i farten igen.

Något som är väldigt trevligt på iPad är att kunna gå ur Netflix och fortsatt ha en liten ruta där videon spelas medans man gör något annat.

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE