Apple bekräftar event 25 mars

Apple har skickat ut inbjudningar till ett mediaevent 25 mars som kommer att hållas i Steve Jobs Theater vid bolagets huvudkontor Apple Park.

Efter några veckor av allt säkrare rykten har Apple nu bekräftat att det blir ett mediaevent i mars månad, närmare bestämt 25 mars. Apple har skickat ut inbjudningar med den ledtrådsfyllda frasen "It´s show time".

Enligt förhandsrykten kommer Apple under eventet att lansera sin länge omtalade strömmande videotjänst, och även en prenumerationstjänst för nyheter.

Eventet kommer att hållas i Steve Jobs Theater vid bolagets huvudkontor Apple Park. Eventet kommer också att strömmas live via nätet, och det hela inleds klockan 18:00 svensk tid.

Vad tror ni vi får se?

Läs mer:

Kommentarer
104 svar
Clean my mac!

Hur skärmen i iPhone X och iPhone XS skulle vara uppbyggd och vilka material som skulle användas var styrt av Apple men så ryktas det inte bli med höstens nya iPhone-modeller.

I den senaste iOS 13 betan som släpptes till utvecklare igår så kan datumet till höstens iPhone-event ha avslöjats.

Mophie har många järn i elden och har byggt upp en bred produktportfölj med många tillbehör till våra olika Apple-prylar. Nu har vi testat deras senaste Qi-laddare och powerbank.

Clean my mac!

Köp iPhone, rädda laxar.

Därför kommer ditt tredjepartsbatteri inte upp under batterihälsa - inte ens om det är Apple-original men bytt utanför systemet.

FAA, motsvarigheten till Luftfartsverket har valt att ge återkallade MacBook Pro-modeller flygförbud.

Clean my mac!