Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Oneplus bygger in Google Duo i telefonappen

Oneplus rullar nu ut en uppdatering som innebär att deras inbyggda telefonapp får stöd för både ljud och videosamtal via Googles tjänst Duo.

Googles historik med appar och tjänster för chatt och samtal över ljud och video har varit brokig, minst sagt. Nya appar och tjänster har lanserats, lagts ner, nya har presenterats och slagits samman, till synes utan någon större vision. Google Duo är företagets senaste giv för digitala samtal över ljud och bild, och nu presenterar Oneplus att de bakat in tjänsten i samtals-appen i sin egna Android-miljö Oxygen OS.

Integrationen innebär att du kan utföra samtal över Google Duo-tjänsten i samtals-appen, och dessa samtal listas tillsammans med vanliga samtal i samtalshistoriken. Det ska också gå att starta Duo-samtal från Oneplus SMS-app. Den här nyheten kommer likt många andra från undersökningar Oneplus gjort i de egna forumen. I en undersökning från 2018 frågade Oneplus deras indiska användare om videosamtal, och Google Duo rankades som bäst gällande videosamtalskvalitet.

Oneplus satsade därför på att helt enkelt integrera Duo i den egna samtalsappen istället för att utveckla en egen lösning, och stödet har integrerats i den senaste versionen av Oxygen OS som började leta sig ut till internationella användare förra veckan. Du som äger någon av modellerna mellan Oneplus 6T och Oneplus 5 kan alltså nu eller väldigt snart börja videosamtala via Google Duo.

Källa: Oneplus Forum

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.