Apple bjuder in filmstjärnor till event 25 mars

Ännu en rapport uppger att Apple förbereder ett event 25 mars, och en lång rad Hollywood-stjärnor ska vara inbjudna. Det ger hopp åt alla som hoppas på den länge omtalade strömmande videotjänsten från Apple.

Enligt rapporter från flera håll kommer Apple att hålla ett lanseringsevent 25 mars, som främst fokuserar på nya tjänster. Nyligen skrev vi om en en kommande nyhetstjänst från företaget, men enligt Bloomberg blir det också en lansering av den länge omtalade film- och tv-tjänsten.

Enligt rapporten har Apple bjudit in Hollywood-stjärnor för att närvara vid eventet, så som Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner och regissören JJ Abrams. Samtliga dessa namn är inblandade i olika originalproduktioner som Apple uppges ha på gång till sin tjänst.

Apple har själva givetvis inte bekräftat något officiellt, men det verkar nu alltså allt mer troligt att det blir ett Apple-event nu i mars. En ny nyhetstjänst och en ny videotjänst räcker förmodligen för att fylla ut tiden, men visst vore det roligt om det också kunde finnas plats för lite ny hårdvara?

Läs mer:

Källa: Bloomberg

Kommentarer
15 svar

Den populära kamera-appen Camera+ har fått sig en uppföljare som nu går att ladda ned i App Store.

SVT hoppar på tåget om att alla i Sverige skall få uppleva lite bättre ljud och just nu har de dragit igång lite tester för 5.1-ljud.

Fjärde genrationen iPad Air kan komma att laddas med USB-C om vi ska tro på japanskt skvaller.

Sonos Radio som tidigare har funnits tillgängligt i bland annat USA, Kanada, Storbritannien, Irland och Australien kommer idag till Sverige.

Antalet HomeKit-kompatibla kameror börja öka nu vilket är trevligt och näste man till rakning är Eve Cam.

Kod i den läckta versionen av iOS 14 visar att Apple planerar att lägga in inbyggd översättning direkt i Safari samtidigt som det kommer med fullt Apple Pencil-stöd.