Apple bjuder in filmstjärnor till event 25 mars

Ännu en rapport uppger att Apple förbereder ett event 25 mars, och en lång rad Hollywood-stjärnor ska vara inbjudna. Det ger hopp åt alla som hoppas på den länge omtalade strömmande videotjänsten från Apple.

Enligt rapporter från flera håll kommer Apple att hålla ett lanseringsevent 25 mars, som främst fokuserar på nya tjänster. Nyligen skrev vi om en en kommande nyhetstjänst från företaget, men enligt Bloomberg blir det också en lansering av den länge omtalade film- och tv-tjänsten.

Enligt rapporten har Apple bjudit in Hollywood-stjärnor för att närvara vid eventet, så som Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner och regissören JJ Abrams. Samtliga dessa namn är inblandade i olika originalproduktioner som Apple uppges ha på gång till sin tjänst.

Apple har själva givetvis inte bekräftat något officiellt, men det verkar nu alltså allt mer troligt att det blir ett Apple-event nu i mars. En ny nyhetstjänst och en ny videotjänst räcker förmodligen för att fylla ut tiden, men visst vore det roligt om det också kunde finnas plats för lite ny hårdvara?

Läs mer:

Källa: Bloomberg

Kommentarer
15 svar

Tim Cook gick igår ut med en tweet och berättade vad det gör för att hjälpa till under epidemin av Convid-19.

Tim Cook verkar vara på shoppingtur i techbranchens galleria.

Uppköpet av AI-företaget Voysis skvallrar om att Apple satsar på att förbättra Siri.

Något som har funnits till Android-telefoner sedan urminnes tider är widgets på hemskärmen och nu ser det ut att komma till iOS och iPadOS.

Abonnemang för 0 kronor månaden? Ja det är galna tider!

Videosamtalsjätten Skype gör det enklare att hålla kontakten med nära och kära och kollegor.