99 besöker Philips Hue på Stockholmsmässan

Ni röstade fram Philips Hue till årets hemma-pryl här på 99. Just nu ställer de ut på Stockholm Furniture & Light Fair på Stockholmsmässan. Ida åkte dit för att spana in de senaste produkterna.

Stockholm Furniture & Light Fair pågår nu på Stockholmsmässan. Lördagen den 9 februari är mässan öppen för allmänheten och för den som är nyfiken på Philips Hue, och vad det där med smart belysning hemma egentligen ska vara bra för, är mässan väl värd ett besök. Bolaget bakom Philips Hue heter numera Signify och ställer ut många praktiska exempel på hur deras belysning fungerar och kommer till sin rätt.

När vi bad er att rösta fram årets hemma-pryl var det just Philips Hue ni röstade fram till vinnare. En stor anledning till det är för att de gör det väldigt enkelt och smidigt att komma igång med smart belysning. För den som vill knyta ihop belysningen med sitt övriga smarta hem samarbetar Signify med flera andra aktörer och det finns stöd för exempelvis Apples Homekit och Siri samt Googles röstassistent.

Nytt för i år är nya produkter för utomhusbruk, bland annat en väderskyddad utomhussensor som är trådlös och batteridriven. Den låter dig ställa in hur du välkomnas hem, den kan exempelvis automatiskt slå på ljuset när du kommer hem och den integrerade dagljussensorn ser till att lampan tänds först när det är mörkt.

Det har också släppts nya Outdoor-lampor som är väggmonterade, piedestaler och trädgårdslampor som ger dig många möjligheter att intelligent lysa upp trädgården och andra utomhusområden med både vitt och färgat ljus.

De nya produkterna ska finnas ute i handeln under februari månad i år.

Läs mer

Kommentarer
17 svar

När Apple visade upp sina nya iPhone-modeller så trodde många att det skulle komma en "One more thing" i form av en konkurrent till trackern Tile, men så blev det inte.

Igår släpptes watchOS 6 och iOS 13 och de två uppdateringarna bjöd på en rad nya funktioner.

Bredvid iOS 13 till iPhone uppdateras även Apple Watch med watchOS 6 till de flesta modeller.

Väntan är över och nu kan vi äntligen ta del av alla nyheter i iOS 13 och nedan tar vi en titt på våra absoluta favoriter.

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.

En av de största nyheterna i Apples kommande flaggskepp iPhone 11 är att telefonerna äntligen får ett nattläge.