Galaxy S10 kan komma i tre modeller

Lanseringen av Samsungs nya flaggskepp Galaxy S10 kommer allt närmare, och innan eventet 20 februari har det nu dykt upp en läckt bild.

Nästa månad är det dags för årets första riktigt stora mobilsläpp, nämligen Galaxy S10 från Samsung. Det har tidigare ryktats om att modellen ska komma i tre olika varianter, och denna möjlighet får nu stöd i form av en läckt bild publicerad av Evan Blass på Twitter.

Enligt uppgift ska modellerna bestå av Galaxy S10 och Galaxy S10 Plus, som båda har OLED-skärmar och hål för den framåtriktade kameran istället för skärmflärp. De nya modellerna väntas också vara utrustade med fingeravtrycksläsare under bildskärmen. Tekniken här väntas vara en så kallad "ultrasonic" fingeravtrycksläsare, det vill säga att den studsar ljud mot fingret för att läsa av det istället för de kamerabaserade lösningar som konkurrenter som Huawei och Oneplus för närvarande använder.

Det som skiljer dessa båda modeller är alltså främst storleken. Utöver detta ska de båda kompletteras av Galaxy S10E som verkar bli en billigare version – förmodligen utan flera av de funktioner de dyrare Galaxy S10-modellerna får.

Dessutom ryktas det också som en vikbar telefonmodell, som troligtvis inte blir en del av Galaxy S-familjen. Namn som det ryktats om är Galaxy F eller Galaxy X. 20 februari går Samsung Unpacked-eventet av stapeln i San Francisco. 99:s utsände reporter kommer att vara på plats hos Samsung i London för att följa presentationen live och rapportera.

Källa: Evan Blass på Twitter

Läs mer:

Kommentarer
1 svar
Clean my mac!

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Vill du få en liten nostalgitripp varje gång du ska ladda din Apple Watch på sängbordet så löser gänget på Elago det.

Clean my mac!

Drömmer du om en iPhone med en uppdateringsfrekvens på 120Hz så får du nog vänta minst ett år om vi vågar tro detta rykte.

Peter har spenderat ovanligt mycket tid i sin källare och Marcus har lagt till en Sonos Sub till sin Beam, och hur bygger man egentligen det bästa Atmos-ljudet?

Marketplace, Videos on Watch, grupper och din profil är några av ikonerna vi har i botten av Facebook-appen men nu går det att slippa dem.

Clean my mac!