Apples fula batterifodral kan komma åter

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

I december 2015 släppte Apple batterifodralet Smart Battery Case, utformat för Iphone 6S. Fodralet hade en uppseendeväckande design där det extra batteriet satt som en puckel på fodralet. Många tyckte det var fult som stryk, medan andra gillade produkten för dess funktionalitet och greppvänlighet.

Läs mer: Hur bra batteritid har Iphone XS egentligen? Nu har 9to5mac grävt fram bilder på en ny version av batterifodralet, denna gången avsett för Iphone XS, den större Iphone XS Max och Iphone XR. En ikon som föreställer fodralet har också hittats i operativsystemet Watch OS 5.1.2 för Apple Watch.

Den nya versionen har en ännu större batteripuckel som sträcker sig ända ner till botten av fodralet. Information som hittats i IOS pekar också mot att Apple planerar att släppa fodralen under 2018, ett år som snabbt lider mot sitt slut. Apple har dock släppt mindre produkter precis innan jul tidigare – dels den första versionen av Smart Battery Case, och dessutom hörlurarna Airpods som kom i december 2016.

Källa: 9to5mac

Kommentarer
20 svar
Clean my mac!

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Clean my mac!

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Clean my mac!