Då kommer Ikeas smarta rullgardiner

Ikea har smarta rullgardiner på gång, Kadrilj och Fyrtur heter modellerna där de senare är mörkläggningsgardiner. Teknikveckan har luskat redo på när gardinerna går att köpa – i mars nästa år för den som vill veta svaret nu på direkten.

Läs också: Ikea förbereder smarta rullgardiner Sedan tidigare vet vi att Ikea kommer med ett par smarta rullgardiner i början av nästa år. Kadrilj och Fyrtur heter modellerna, där den senare är en variant för mörkläggning. Teknikveckan har tagit en tur till ett möbelvaruhus för att gräva i när de kommer att gå att köpa och lyckades väl med uppgiften.

Rullgardinerna Kadrilj kommer i två storlekar, 60 x 195 för 899 kronor och 140 x 195 för 1 295 kronor. När det gäller Fyrtur kommer fler storlekar med priser som följer:

60 x 195

995 kr

80 x 195

1 195 kr

100 x 195

1 295 kr

120 x 195

1 395 kr

140 x 195

1 495 kr

Sedan tidigare har det sagts att rullgardinerna ska bli tillgängliga i februari nästa år, men enligt Teknikveckan är det snarare så att nyheten om gardinerna kommer vecka 5 i februari och att försäljningen börjar vecka 9 i mars 2019.

Köpsugen? Berätta gärna i kommentarerna!

Källa: Teknikveckan

Skriven av Ida Blix

Om du har en lite modernare Mac så har du nog noterat att det mysiga, klassiska startljudet är borta men det finns ett sätt att få det tillbaka.

I den senaste betan som Apple släppt av macOS Catalina 10.15.4 så har Apple Music äntligen fått stöd för låttexter.

Microsoft har nu valt att samla Word, Excel och Powerpoint i en app istället för att vi ska ha flera olika på telefonen.

Minns ni Nintendos populära spelenhet Game Boy? Nu har Elago släppt ett skal så du kan få ditt AirPods-fodral att se ut som den gamla klassikern.

Året var 1990 och den 19 februari gjorde Adobe Photoshop sin debut på Macintosh. Trettio år har passerat och ingen har väl missat vad detta redigeringsprogram gjort för avtryck i världen. För att fira sin 30-årsdag adderar Adobe nya funktioner till Photoshop på iPad och Mac.

MacStories egna Federico Viticci har upptäckt att man nu kan få fram alternativa albumversioner i Apple Music, något Apple har lånat direkt från Beats.