Ikon avslöjar nya Ipad Pro-designen

En ny ikon avslöjar att den nya designen utan hemknapp och rundade kanter kommer avtäckas under morgondagens Apple-event i New York.

Vi lever i en tid där företag sällan får hålla sina hemligheter just hemliga, och Apple är inte undantagna från regeln. Inför morgondagens Apple-event har rykteskarusellen varit aktiv med renderingar av hur en förmodad ny Ipad Pro-design kan se ut, och nu har sajten 9to5mac luskat reda på en ikon i en betaversion av IOS 12 som avslöjar den nya designen.
Läs också: Vad visar Apple upp på tisdag?
Ikonen är högupplöst och visar en Ipad utan hemknapp, utan flärp och rundade kanter. Frånvaron av en flärp och relativt stora kanter runt skärmen kan innebära att den omtalade Face ID-tekniken finns integrerad ovanför skärmen. Tidigare rykten har angivit att den ska finnas här, och kunna användas både i porträttläge och landskapsläge.

I övrigt behåller Apple samma struktur med låsknappen längst upp på enheten och volymknappar på sidan. I morgon kommer vi veta om den här ikonen verkligen avslöjat designen i sin helhet när Apples New York-event går av stapeln. 99-redaktionens Ida Blix är på plats och kommer ge sina intryck av det som visas upp under eventet.

Källa: 9to5mac

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.

Mark Gurman tror att Apple kommer att erbjuda Face ID i alla de billigare alternativen inom några års tid.

Det verkar som att Apple är på gång att uppdatera deras skärm Pro Display XDR och den kanske får samma chip som iPhone 11.