Oneplus öppnar svensk kundservice

Nära inpå den väntade lanseringen av Oneplus 6T meddelar företaget att svenska kunder nu kan få lokal kundservice.

Oneplus har utvecklats snabbt, från att ha varit en liten kinesisk aktör vars första telefon såldes i begränsad kapacitet har företaget vuxit till att verka på marknader över hela världen. Det är dock svårt att expandera alla delar av verksamheten till alla länder, och kundtjänsten har därför varit begränsad till engelska.

Detta blir det dock ändring på nu, och från och med igår kan svenska kunder få hjälp av en svensk kundtjänstavdelning. Detta är resultatet av en undersökning som Oneplus gjorde under Open Ears Forum i Stockholm i våras. Deltagarna fick möjlighet att tycka till om företaget och dess produkter, och en del av återkopplingen handlade om önskan att få kundtjänst på svenska.

Kundtjänsten blir tillgänglig vardagar mellan 8-17, och utöver Sverige finns den även tillgänglig i Danmark, Norge och Finland.

Källa: Oneplus kundtjänst

Vi har nog alla råkat betala ett par månader extra för någon digital tjänst som vi inte använder, men i iOS 13 blir det lite lättare att slippa det.

Klassiska Tetris-varianten Dr Mario från Nintendo släpps den 10 juli.

För ungefär 14 år sedan gick Steve Jobs upp på scenen och höll ett rörande tal inför alla avgångsstudenter på Stanford och nu har Tim Cook stått på samma scen och talat.

Höstens iPhone-modeller ser inte ut att få stöd för 5G och nu har den erfarne analytikern Ming-Chi Kuo varit i farten igen.

Något som är väldigt trevligt på iPad är att kunna gå ur Netflix och fortsatt ha en liten ruta där videon spelas medans man gör något annat.

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE