Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Oneplus 6T får minimal flärp enligt bildläcka

Bilder av kommande Oneplus 6T visar upp en minimal flärp och svart färg i matt och blankt utförande. Vi summerar ihop vad vi kan förvänta oss av telefonen.

Det är ingen hemlighet att Oneplus snart släpper Oneplus 6T, men det har läckt förhållandevis lite om den nya enheten. Nu har Winfuture några bilder på två svarta varianter av mobilen som visar upp en ny minimalistik flärp.

Oneplus 6 har en rätt rejäl flärp som tar upp ungefär en tredjedel av skärmens överkant. Nya 6T får en riktigt liten flärp, så liten det går att göra den precis runt den främre kameran.

Designen är mycket lik Oppos senaste mobil som släpptes i augusti, och det är ingen slump. Oppo och Oneplus ägs av samma företag och Oneplus brukar låna från Oppo, men gör anpassningar för att deras lurar ska locka köpare utanför Kina och Indien som är Oppos huvudsakliga marknader.

Vilka specifikationer 6T kommer att få har inte läckt, men mycket troligt rör det sig om Snapdragon 845 med minst sex gigabyte primärminne, likt Oneplus 6. Oneplus har redan bekräftat att 6T inte kommer att ha någon hörlursport och troligen innebär det att telefonen får ett större batteri. Företaget säger också att nya telefonen kommer att ha en fingeravtrycksläsare under skärmen på framsidan. Det förklarar varför en sådan inte syns någon på baksidan på bilderna från Winfuture.

Kommer med Android Pie

Oneplus 6T lär levereras med Android Pie, eftersom den versionen redan finns till Oneplus 6. Några rykten gör gällande att 6T kommer att säljas via T-Mobile i USA, vilket skulle vara första gången den får direkt stöd från en amerikansk operatör.

När det gäller prislappen blir den något högre än för Oneplus 6 om vi ska tro förhandsuppgifterna. Någonstans kring 550 dollar sägs det att vi kommer få lägga ut för Oneplus 6T, vilket sannolikt skulle hamna runt 6 500 kronor på den svenska marknaden.

När kommer den då? Det återstår att se, men det skulle kunna ske redan i mitten av oktober, vilket skulle vara ungefär en månad tidigare än Oneplus 5T presenterades förra året.

Är du sugen på en Oneplus 6T? Berätta gärna varför i kommentarerna.

Källa: Winfuture (på tyska)

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.