Apple släpper kreativa läroböcker

Apple vill att du ska göra mer kreativa saker med din Ipad, och släpper böcker om fotografering, videoredigering, musikskapande och teckning gratis att ladda hem.

Apple tycker som bekant att deras produkter är alldeles utmärkta verktyg för att skapa innehåll, och håller regelbundet seminarier i sina butiker om bland annat fotografering, videoredigering, musikskapande och annat kreativt. Nu släpper man också ett antal e-böcker gratis i Apple Books under samlingsnamnet "Everyone Can Create" (alla kan skapa).

Böckerna är fyra till antalet och täcker ämnena foto, video, musik och teckning på och med hjälp av en Ipad. Därtill finns en bok med lärarmaterial för den som vill hålla egna utbildningar. Böckerna finns just nu bara tillgängliga på engelska, men enligt Apple kommer böckerna översättas till fler språk mot slutet av året.

Så om du varit sugen på att använda dina enheter till något mer kreativt än att bara kika på Netflix och Facebook-flödet kan det här vara tillfället du väntat på. Har du kanske dessutom andra bra tips på kurser och resurser på nätet för den som vill lära sig nya grejor? Tipsa oss i kommentarerna!

Läs mer:

Kommentarer
2 svar

Vi har nog alla råkat betala ett par månader extra för någon digital tjänst som vi inte använder, men i iOS 13 blir det lite lättare att slippa det.

Klassiska Tetris-varianten Dr Mario från Nintendo släpps den 10 juli.

För ungefär 14 år sedan gick Steve Jobs upp på scenen och höll ett rörande tal inför alla avgångsstudenter på Stanford och nu har Tim Cook stått på samma scen och talat.

Höstens iPhone-modeller ser inte ut att få stöd för 5G och nu har den erfarne analytikern Ming-Chi Kuo varit i farten igen.

Något som är väldigt trevligt på iPad är att kunna gå ur Netflix och fortsatt ha en liten ruta där videon spelas medans man gör något annat.

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE