Förra veckans quiz

Vårt Apple Park-kit har fått ett nytt hem – veckans tävling avgjord

Förra veckan ställde vi kluriga frågor om vår bevakning av Apple-eventet och i prispotten finns ett härligt kit från Apple Parks presentsshop. Vinnaren är...

Varje torsdag har vi ett quiz här på 99 och förra veckan ställde vi kluriga frågor om vår livesändning kring Apples Iphone-event. 317 personer tog sig igenom de tio frågorna och så här fördelade sig resultatet.

Den svåraste frågan lyckades 37 procent svara rätt på och den lyder så här: Hur länge varade 99:s livesändning? Rätt svar: ca 3,5 timme.

  • Hur länge varade 99:s livesändning? Rätt svar: ca 3,5 timme.

  • Vad har hänt med Apple Watch Series 4 jämfört med sina föregångare? Rätt svar: Skärmen har blivit 30 procent större.

En betydligt lättare fråga handlade om Apple Watch, vi undrade vad som hänt med Series 4 jämfört med föregångarna. 95 procent tog rätt svar vilket är: Skärmen har blivit 30 procent större.

Vinnaren utsedd

Vi hade en härlig prispott till förra veckans quiz, nämligen en keps, en t-shirt och ett spel inköpta i Apple Parks presentshop i Cupertino.

Vinnaren är utsedd och det är vår medlem Pulver som skrev så här om vilken av Apple-nyheterna som lockade mest:

Apple Watch Series Fyra – alla andra prylar var för dyra. Behöver klockan för att hålla igång, springa en sväng och lyssna på en sång.

Det fanns ett till bidrag som fastnade hos juryn, så medlemmen iMJ får också en Apple Park t-shirt för:

En ny Apple Watch – vore en perfekt match! Den är inte bara snygg – utan fylld med funktioner som gör en trygg! Perfekt att bära på valfri mark – kanske med lite prylar från Apple Park.

Missade du förra veckans quiz kan du göra det här.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
29 svar

Enligt IHS Markit Analytikern Jeff Lin så planerar Apple en uppdatering av MacBook Air och MacBook Pro utan touchbar även här kallad MacBook Pro Escape på grund av att den fortfarande har kvar sin Escapeknapp till skillnad från MacBook Pro med Touchbar.

Den här veckan så är Thor fortsatt arg över svårigheterna han nu fått när han plötsligt ska försöka få in en Androidtelefon i sin trygga walled-garden av Apple produkter.

Pokémon Go-skaparna Niantics nästa skapelse är nu släppt även här i Sverige. I Harry Potter Wizards Unite gäller det att rädda mugglar-världen från magiska ting, personer och otäcka varelser.

Det var länge sedan vi fick nätverksprodukter från Apple och de har själva bekräftat att de har lagt ned den divisionen men det stoppar inte bolaget från att släppa uppdateringar.

Mellan år 2015 till 2018 sålde Apple en 15 tums MacBook Pro med retina skärm. Det har nu framkommit att batteriet i dessa kan bli överhettad och ta eld.

Apple Watch är en fantastiskt trevlig produkt att ha på armen för att styra sitt smarta hem, logga träning och mycket mer. Men att skriva in text på klockan är allt annat än en rolig eller mysig upplevelse.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE