Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Förra veckans quiz

Vårt Apple Park-kit har fått ett nytt hem – veckans tävling avgjord

Förra veckan ställde vi kluriga frågor om vår bevakning av Apple-eventet och i prispotten finns ett härligt kit från Apple Parks presentsshop. Vinnaren är...

Varje torsdag har vi ett quiz här på 99 och förra veckan ställde vi kluriga frågor om vår livesändning kring Apples Iphone-event. 317 personer tog sig igenom de tio frågorna och så här fördelade sig resultatet.

Den svåraste frågan lyckades 37 procent svara rätt på och den lyder så här: Hur länge varade 99:s livesändning? Rätt svar: ca 3,5 timme.

  • Hur länge varade 99:s livesändning? Rätt svar: ca 3,5 timme.

  • Vad har hänt med Apple Watch Series 4 jämfört med sina föregångare? Rätt svar: Skärmen har blivit 30 procent större.

En betydligt lättare fråga handlade om Apple Watch, vi undrade vad som hänt med Series 4 jämfört med föregångarna. 95 procent tog rätt svar vilket är: Skärmen har blivit 30 procent större.

Vinnaren utsedd

Vi hade en härlig prispott till förra veckans quiz, nämligen en keps, en t-shirt och ett spel inköpta i Apple Parks presentshop i Cupertino.

Vinnaren är utsedd och det är vår medlem Pulver som skrev så här om vilken av Apple-nyheterna som lockade mest:

Apple Watch Series Fyra – alla andra prylar var för dyra. Behöver klockan för att hålla igång, springa en sväng och lyssna på en sång.

Det fanns ett till bidrag som fastnade hos juryn, så medlemmen iMJ får också en Apple Park t-shirt för:

En ny Apple Watch – vore en perfekt match! Den är inte bara snygg – utan fylld med funktioner som gör en trygg! Perfekt att bära på valfri mark – kanske med lite prylar från Apple Park.

Missade du förra veckans quiz kan du göra det här.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
29 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.