Förra veckans quiz

Vårt Apple Park-kit har fått ett nytt hem – veckans tävling avgjord

Förra veckan ställde vi kluriga frågor om vår bevakning av Apple-eventet och i prispotten finns ett härligt kit från Apple Parks presentsshop. Vinnaren är...

Varje torsdag har vi ett quiz här på 99 och förra veckan ställde vi kluriga frågor om vår livesändning kring Apples Iphone-event. 317 personer tog sig igenom de tio frågorna och så här fördelade sig resultatet.

Den svåraste frågan lyckades 37 procent svara rätt på och den lyder så här: Hur länge varade 99:s livesändning? Rätt svar: ca 3,5 timme.

  • Hur länge varade 99:s livesändning? Rätt svar: ca 3,5 timme.

  • Vad har hänt med Apple Watch Series 4 jämfört med sina föregångare? Rätt svar: Skärmen har blivit 30 procent större.

En betydligt lättare fråga handlade om Apple Watch, vi undrade vad som hänt med Series 4 jämfört med föregångarna. 95 procent tog rätt svar vilket är: Skärmen har blivit 30 procent större.

Vinnaren utsedd

Vi hade en härlig prispott till förra veckans quiz, nämligen en keps, en t-shirt och ett spel inköpta i Apple Parks presentshop i Cupertino.

Vinnaren är utsedd och det är vår medlem Pulver som skrev så här om vilken av Apple-nyheterna som lockade mest:

Apple Watch Series Fyra – alla andra prylar var för dyra. Behöver klockan för att hålla igång, springa en sväng och lyssna på en sång.

Det fanns ett till bidrag som fastnade hos juryn, så medlemmen iMJ får också en Apple Park t-shirt för:

En ny Apple Watch – vore en perfekt match! Den är inte bara snygg – utan fylld med funktioner som gör en trygg! Perfekt att bära på valfri mark – kanske med lite prylar från Apple Park.

Missade du förra veckans quiz kan du göra det här.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
29 svar

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.

Mark Gurman tror att Apple kommer att erbjuda Face ID i alla de billigare alternativen inom några års tid.

Det verkar som att Apple är på gång att uppdatera deras skärm Pro Display XDR och den kanske får samma chip som iPhone 11.