Huawei lanserar Mate 20 den 16 oktober

Den 16 oktober får vi se vad Huawei har för planer för sin Mate-serie. Mate 20 Pro och Mate 20 kommer då att visas upp vid ett event i London.

Ännu ett inbjudningskort har landat i vår inkorg. Den här gången är avsändaren Huawei som den 16 oktober planerar att avtäcka Mate 20 Pro och Mate 20 i London. Baserat på inbjudan är artificiell intelligens en viktig del av presentationen: "A higher intelligence is coming" med A och I markerat i rött.

Något annat vi kan se redan på inbjudan är att enheterna kommer att utrustas med den nya systemkretsen Kirin 980. Den är tillverkad med en 7 nanometers tillverkningsprocess, precis som Apples nya A12 Bionic. En nanometer är en miljarddel av en meter, och mindre storlekar innebär att fler transistorer kan få plats på samma systemkrets. Att få ned storleken har fördelen att kretsen blir mer energieffektiv eller får bättre prestanda, men tillverkare som Apple och Huawei kan också välja en medelväg där mellan.

Vi kommer att närvara på plats i London när Mate-serien visas upp och rapporterar självklart om alla detaljer. Någon som är sugen på en ny Huawei?

Klassiska Tetris-varianten Dr Mario från Nintendo släpps den 10 juli.

För ungefär 14 år sedan gick Steve Jobs upp på scenen och höll ett rörande tal inför alla avgångsstudenter på Stanford och nu har Tim Cook stått på samma scen och talat.

Höstens iPhone-modeller ser inte ut att få stöd för 5G och nu har den erfarne analytikern Ming-Chi Kuo varit i farten igen.

Något som är väldigt trevligt på iPad är att kunna gå ur Netflix och fortsatt ha en liten ruta där videon spelas medans man gör något annat.

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

För att få sälja sina produkter i Ryssland och kringliggande länder måste Apple i god tid registrera dessa hos EEC (Eurasian Economic Commission).

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE