Kolla in var Ida kommer att vara nästa vecka

Ida åker till Cupertino och Apple Park nästa vecka. Som fredagsvideo passar vi därför på att bjuda på en video som visar hur det ser ut på Apples nybyggda huvudkontor nu.

För flera år sedan var jag och Jakob i Cupertino och kollade runt lite utanför Apple dåvarande huvudkvarter. Sedan dess har Apple byggt ett nytt enormt kontor de kallar för Apple Park – och nästa vecka får jag se hur det ser ut där med egna ögon.

Med den här fredagsvideon bjuder vi på en filmsnutt som visar hur det såg ut där tidigare i veckan. I videon syns Steve Jobs Theatre där Apple på onsdag nästa vecka släpper in inbjudna gäster för att lansera nya produkter. Alltihop kommer dessutom att livesändas så att också alla som inte fått en inbjudan får en chans att se.

Det kommer självklart att hända en hel del här på 99 nästa vecka. Hoppas ni hänger med oss!

Clean my mac!

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

Clean my mac!

När allt hopp och kanske all lust försvunnit så kom till slut Aqaras hub till Sverige. NetonNet ska nu ha fått in den medan flera andra butiker fortfarande säger vänta på ett leverans datum för huben med EUkontakt.

Apple meddelade i veckan alla tillverkare som är med i Apples MFi-program (Made For iPod, iPhone, iPad och AirPlay audio) att de nu utökar MFi-programmet med fler adaptrar.

IKEA och Sonos har slagit sina kloka huvuden ihop och skapat en helt ny serie med produkter som kallas SYMFONISK. De första två produkterna som vi i detta nu håller på att testa är deras lampa och bokhylle-högtalare

Clean my mac!