Bilder och namn på nya Iphone läcker ut

Varning för spoiler! Bilder på uppföljaren till Iphone X verkar ha läckt ut i förväg, tillsammans med namnet och annan information.

Alldeles precis efter att Apple bekräftat datumet för sitt årliga Iphone-event, verkar bilder på evenemangets huvudattraktion ha läckt ut på förhand. 9to5mac publicerar vad som påstås vara äkta produktbilder föreställande uppföljaren till Iphone X. Namnet blir enligt dem Iphone XS.

Bilderna förestället både den vanliga modellen och en större variant, samt ger en första skymt av den omtalade nya guldfärgen.

Då var det äntligen fredag och vad passar då inte bättre än lite hederligt fredagstrams?

Ikeas smarta gardiner fick stöd för HomeKit för mindre än två veckor sedan i USA, men stöter redan på tekniska problem.

Det finns idag en uppsjö av tillverkare på marknaden som säljer True Wireless-hörlurar men ingen kommer i närheten av Apples försäljningssiffror.

Hur många gånger har man inte svurit över att man har fel kabel med sig, eller försöker vända USB-kontakten åt rätt håll för femtiofjärde gången. Vore det inte skönt med en standard där alla använder lika så att det alltid finns inkopplade kablar att tillgå. Det kan bli sanning. EU-parlamentet röstar om en EU-standard.

Från och med idag börjar Instagram rulla ut direktmeddelanden på desktopversionen av Instagram. Men bara en liten procentsats av deras 500 miljoner användare får det redan idag.

Den 16:e december släppte Apple en uppdatering till AirPods Pro och nästan omedelbart efteråt började användare märka att brusreduceringen inte längre var lika bra.