Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google släpper nya Pixel 9 oktober

Google förbereder sitt oktober-event där nya Pixel-telefoner ska lanseras, och de senaste förhandsuppgifterna pekar mot 9 oktober.

De två senaste åren är det 4 oktober som Google hållit sina höst-event, där telefonen Pixel spelat huvudrollen. Tidigare rykten talade om att det även i år skulle bli 4 oktober, men nu kommer en annan rapport från Bloomberg som istället pekar mot 9 oktober.

En annan ändring jämfört med tidigare år är att Google nu verkar hålla hov i New York istället för i Kalifornien. Att det blir nya Pixel-telefoner som avtäcks i första hand verkar däremot de flesta vara överens om. Påstådda bilder på den större versionen av Pixel 3 har redan spritts på nätet, och i en video har telefonen också packats upp.

Vad gäller telefonens utseende finns det alltså inte så mycket mysterier kvar, och det verkar bland annat som att Pixel 3 XL också hoppar på trenden med en flärp på ovansidan av bildskärmen. I kartongen medföljer ett par USB-hörlurar, och laddning ska kunna ske trådlöst.

Lite mer spännande blir det att se den mindre varianten av Pixel 3, som enligt rykten blir än mindre än sin föregångare Pixel 2. De som ser fram emot att följa 99:s livebevakning eventet – när det än går av stapeln – kan såklart också hoppas på andra roliga produkter från Google.

Läs mer:

Källa: Bloomberg

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.