fredagsvideo

Disketter till mobiltelefonen

Varför gör det lätt för sig när det går att göra det svårt? Dagens smarta mobiltelefoner är visserligen bra, men allt blir bättre med disketter.

Den här fredagen vill vi tipsa återigen om den smått legendariska Youtube-profilen LGR som okynneslöst blandar ny och gammal teknik, ofta med utgångspunkt från den gamla goda tidens DOS-baserade pc-spel.

I sin senaste video har LGR bestämt sig för att vad en modern smart mobiltelefon behöver för att verkligen lyfta, det är en gammal hederlig diskett-station.

Trevlig helg!

Kommentarer
3 svar
Clean my mac!

Peter har spenderat ovanligt mycket tid i sin källare och Marcus har lagt till en Sonos Sub till sin Beam, och hur bygger man egentligen det bästa Atmos-ljudet?

Marketplace, Videos on Watch, grupper och din profil är några av ikonerna vi har i botten av Facebook-appen men nu går det att slippa dem.

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Clean my mac!

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Clean my mac!