Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Hårdvara för bilen?

Spotify-event 24 april – kanske en spelare för bilen

UPPDATERAD. Svenska musikjätten Spotify har nyheter att dela med sig av, och bjuder in till ett mediaevent 24 april i New York. Kanske rör det sig om en spelare för bilen.

Trots hård konkurrens från teknikjättar som Apple, Google och Amazon är Spotify fortfarande störst när det gäller strömmande musik. Nu har den svenska musiktjänsten något nytt att avslöja, och har skickat ut inbjudningar till ett mediaevent i New York 24 april.

Spotify själva är förtegna om vad eventet gäller. Men flera användare rapporterar att de fått erbjudande om att testa en pryl för 12,99 dollar i månaden om de tecknar ett 12 månaders abonnemang. Bilden som kom med erbjudandet tyder på att det rör sig om en spelare för bilen med möjlighet att styra musiken med rösten. Enheten är rund med fysiska knappar för att styra musiken och en LED-ring runt om i Spotify-grönt.

Tidigare har det också ryktats om att Spotify arbetar på en egen högtalare i stil med Apples Homepod eller Google Home Max. Ytterligare en möjlighet är nytt abonnemang med musik i högre teknisk kvalitet. Vad hoppas du själva på att få se från Spotify om tre veckor?

Källa: The Verge

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
11 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.