Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google smygtestar Google Assistent i Sverige

Ett flertal flitiga Google-användare har fått en inbjudan att testa den svenskspråkiga versionen av Google Assistant, eller Google Assistent som den heter på svenska.

Lite i smyg lanserade Google nyss ett stängt betaprogram för den svenskspråkiga versionen av Google Assistant. Ett fåtal utvalda användare har fått en inbjudan om att delta i programmet som Google bad användarna hålla hemligt.

Men på internet är det inte allt för mycket som är hemligt och information om betaprogrammet läckte så klart ut ändå. Från läckan vet vi nu att assistenten heter Google Assistent och att de som deltar kommer få någon form av belöning för sitt arbete. Förutom privilegiet att kunna prata svenska med sin Google Home kommer deltagarna även få poäng i Googles olika program.

Personligen är jag mycket, mycket nyfiken hur bra och funktionell Google Assistent kommer vara här i Sverige. Tyvärr fick jag själv ingen inbjudan denna gång så jag får väl snällt vänta tills Google släpper loss assistenten till stora allmänheten. Enligt Google ska svenskstödet rulla ut under 2018, exakt när det sker är dock fortfarande högst oklart. Men detta betaprogram är helt klart en indikation att bollen verkligen är i rullning.

Längtar ni efter att få prata svenska med Google?

Kommentarer
15 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.