Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple följer samma mönster med utbudet av nya telefoner 2018

2018 års ryktessäsong har bara börjat, men vi har redan fått ta del av en del rykten om årets Iphone-modeller. Senast ut på banan är rykten om hur skärmarna på årets upplagor av Iphone kommer att se ut.

2017 lanserade Apple tre nya modeller. Iphone 8 med 4,7 tum stor skärm, Iphone 8 plus med 5,5 tum samt Iphone X med 5,8 tum. De två förstnämnda är utrustade med LCD-skärmar och modellen X är ensam med OLED-skärm.

Det spekuleras nu att 2018 års modeller kommer att följa samma mönster med två enheter med LCD-skärmar och en modell med en OLED-skärm. Storlekarna på de nya skärmarna sägs däremot få de ungefärliga måtten 5,6, 6,1 samt 6,5 tum. Dessa mått är ett snäpp upp från 2017 års mobiltelefoner, vilket kan antyda att skärmkanterna kommer att bli mindre än på Iphone 8 och Iphone 8 Plus. Och om en efterträdare till Iphone X skulle få en större skärm kan det tänkas bli en vattendelare bland fantasterna.

Ryktena säger att det även kan finnas med en enhet med en OLED-skärm på 6,1 tum på spelbrädet. Vidare sägs inte Apple ännu ha beslutat vilka modeller och storlekar som ska finnas representerade i årets upplagor. Men i vanlig ordning lär vi behöva vänta till september månad innan vi får någon officiell information i frågan.

Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.