Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

DJI utökar drönarfamiljen Mavic med modellen Air

Nu lanserar DJI en ny drönare vid namn Mavic Air. Som namnet antyder handlar det om en lite mindre och lättare modell jämfört med deras tidigare Mavic Pro.

DJI är kända för att bygga drönare i olika storlekar och prisklasser. Mest kända är de kanske för sin modell Phantom – som regelbundet brukar synas på nätet och i Apples fysiska butiker.

Företaget har sedan tidigare haft drönare i mindre modeller med namnet Mavic Pro och DJI Spark. Nu lanseras en ny modell med namnet Mavic Air. Med det nya tillskottet siktar företaget på segmentet mellan de tidigare modellerna.

Mavic Air begåvas med en kamera som kan filma i 4K-upplösning och med en flygtid på lite drygt 20 minuter. Den har en räckvidd på upp till fyra kilometer och kan flyga i närmare 70 kilometer i timmen.

En uppsjö av funktioner och specifikationer tillkommer – men nämnvärt är att den är liten. Väldigt liten. Och den kan dessutom fällas ihop. Den väger endast 430 gram, ungefär som två Iphone 8 Plus. I hopfällt läge mäter enheten 168 mm på längden, 83 mm på bredden och 49 mm på höjden i hopfällt läge – jämförelsevis har Iphone 8 plus måtten 158 x 78 x 7,5 mm.

DJI Mavic Air släpps den 28e januari och kommer att kosta ungefär 8 500 kronor i Sverige.

Källa: Techradar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.