Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

fredagsvideo

Nästa generations Blade Runner är här!

Blade Runner 2049 går nu på bio och i veckans fredagsvideo taggar vi därför till rejält med filmens officiella trailer.

Det är inte ovanligt att teknik- och prylfantaster av olika slag även gillar science fiction i alla dess former. Star Wars och Star Trek är två exempel på nördiga sci-fi-favoriter, men en annan gigant i genren är utan tvekan Ridley Scotts tech-noir-mästerverk Blade Runner från 1982.

Den fantastiska kombinationen av stilbildande estetik, musik och filosofisk handling skapade tillsammans med minnesvärda skådespelarinsatser från Harrison Ford och Rutger Hauer en ikonisk filmupplevelse som få sci-fi-nördar lär missat. Harrison Ford följde då upp en insats i Star Wars, ett inte heller oviktigt inlägg i
sci-fi-genrens historia.

Nu går uppföljaren Blade Runner 2049 på bio och även denna gång är Ridley Scott inblandad men regissören är Dennis Villeneuve som senast levererade hyllade filmen Arrival.

Han har haft i uppgift att regissera originalets storstjärna Harrison Ford, men även den nutida skådespelarsensationen Ryan Gosling. De tidiga recensionerna har nästan unisont hyllat 2017 års uppföljare, och 99-redaktionen känner definitivt peppen.

Oavsett om din helg fylls av Blade Runner 2049-biobesök eller andra förnöjelser önskar vi dig en trevlig helg!

Kommentarer
13 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.