Nya videoklipp visar upp IOS 11-funktioner för Ipad

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.

Den officiella lanseringen av IOS 11 kommer allt närmare och Apple tycker det är dags att lyfta fram de nya funktionerna för Ipad och Ipad Pro lite extra. Sex nya videoklipp finns att titta på.

Videoklippen går igenom hur man använder den nya dockan, hur man hanterar filer, hur man blir mer effektiv med multitasking, hur man kan använda Apple Pencil i en rad olika appar och hur man skannar, signerar och skickar dokument, liksom hur man använder de nya multitouch-gesterna. Filmerna är omkring en minut långa.

Kommentarer
3 svar

Två kameror med helt olika användningsområden, den ena är avsedd för barnrummet och den andra för skogen. En kamera överraskar och nu vill vi inte vara utan den.

När iOS 13.4 betan släpptes så fanns det spår i koden om en kommande funktion som Apple kallar CarKey och nu har lite bilder läckt ut.

Har du tråkigt i isoleringstider och behöver något att underhålla dig med? Då kan vi tipsa om att Monument Valley 2 är gratis.

När iPad Pro kom i ny generation förra gången 2018 blev det mer eller mindre en skandal när köpare visade upp hur lätt det är att böja den. Internet fylldes och dessa videos spreds som en löpeld under hashtaggen BendGate.

Folk har börjat få sina nya iPad Pro levererade och en av de lyckliga är YouTube-profilen Mark Dawson.

Vi skulle nog kunna skriva en lång krönika om allt som är fel med HBO Nordics app men idag så har de löst en sak som gör appen lite bättre.