Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Emoji-biblioteket får 56 nya symboler

Broccoli, en hjärna, ett exploderande huvud och en ammande mamma är några av de nya Emoji-symbolerna som lanseras idag.

Idag släpps en uppdatering av Unicode-standarden, vilket gör att vi kan välkomna 56 nya emoji-symboler till samlingen. Varje år släpper The Unicode Consortium en uppdatering av standardbiblioteket av emoji-symboler. Nya symboler för i år är bland annat T-rex, en gubbe med monokel, älvor, alver, Dracula, halsduk, en ammande mamma, broccoli, ett exploderande huvud och en kvinna i hijab.

Nya symboler av barn, vuxna och gamlingen får även stöd för olika hudfärger och kön. Biblioteket har utökats med 56 unika symboler men räknar man in de olika variationerna av hudfärg och kön rör det sig totalt om 239 nya symboler.

Det lär dock dröja till hösten innan de nya emoji-symbolerna kommer till IOS och Mac OS. Förra året lanserades symbolerna i juni men var inte tillgängliga i IOS förrän i oktober.

Vilken emoji kommer du använda mest?

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.