Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Galaxy S8 kan få rejäl ultrarapid

Kommande mobilen Galaxy S8 kan få möjligheten att fånga video i rejäl ultrarapid, tack vare mer minne.

#Samsung kommer att visa upp sin nya mobiltelefon #Galaxy S8 under ett event 29 mars, men många av detaljerna kring telefonen har redan läckt ut på nätet. Bland annat har uppgifter gjort gällande att S8 kommer att utrustas med en 12 megapixel-kamera, samma som Galaxy S7.

Enligt en rapport från koreanska Naver [Google-översatt] kommer dock kameran att få nya funktioner jämfört med sin föregångare. Galaxy S8 uppges nämligen få möjligheten att filma videor i imponerande 1 000 bilder per sekund, vilket ska bli möjligt tack vare att ett stort extraminne tillägnas just slow-motion-funktionen. Detta ska möjliggöra slow motion-videor med väldigt bra flyt.

Sony visade nyligen upp en liknande funktionalitet i sin nya mobil Xperia XZ. Där är kameran på 19 megapixel, och kan filma i 960 bilder per sekund med upplösningen 720p. Till skillnad från Samsung bygger Sony in en liten mängd minne direkt i kamerasensorn för att uppnå dessa 960 bilder per sekund.

Som jämförelse kan nämnas att dagens Iphone 7 Plus kan filma ultrarapid i som mest 240 bilder per sekund, och då med samma 720p-upplösning som Sonys kamerasensor stöder.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.