Greta723

Greta723

Medlem
  • Plats Vännäs
  • Registrerad 2004-11-16
  • Senast aktiv 2021-02-13
  • Antal inlägg 451

Foruminlägg

De senaste inläggen Greta723 har skrivit i forumet.

Sedan jag gjorde uppdatering till 14.3 har jag fått ett problem. Varje gång jag ska skriva in ett lösenord eller byta lösenord hänger sig safari och det går inte att göra något. Nån som har upplevt samma och hittat nån lösning??

Har två mailkonton i iphonemailen. Titt som tätt försvinner alla Mail från det ena kontot, jag får lov att starta om telefonen för att de ska hoppa tillbaka. Nån mer som har samma problem som hittat en lösning? Ibland ska jag snabbt hitta ett Mail och är så störande att lägga tid på att starta om mobilen.

---
Justerad rubrik. /Moderator

Senast redigerat 2020-10-16 11:03

Får notiser om att jag får mail men tar evinnerlig tid innan de syns i brevlådan i mailprpgrammet. Ibland måste jag stänga mailen (swipa upp) och öppna upp för att se dem. Började när jag installerade iOS 13. Nån fler som har samma problem? Har anmält det som fel flera gånger men ingen lösning har dykt upp ännu.

Ledsen för knapphändig information - dottern 3 mil från mig i halvpanik över att kunna sköta studierna på distans. Önskar att jag hade mer info att ge

Hej! Min dotter har en MacBook Air (vet inga fler detaljer just nu) och säger att hon har fått Skype virus. Vad gör man för att ta bort det? Tydligen är datorn seg och skickar meddelanden med viruslänkar.

Nån som vet hur man avaktiverar???

Ursprungligen av Innis:

Nej inte i nuvarande version av iOS. Det kommer gå att avaktivera i iOS 13.3

Finns det något sätt att slippa se dessa Animojis/memojis?? Använder dem ytterst sällan så kan inte först varför de kommer bland ”ofta använda”?? Kanske inte finns något annat alternativ än att ta bort dem helt??

Nu börjar det igen. Verkar som att det dyker upp varje gång jag försöker använda mitt Apple-id. Varför skulle det vara kopplat till en pop mail - när min mail inte ens är en pop??

Tror att jag löste det genom att konfigurera manuellt och lägga in server!

Även märkligt att det händer inte på min samsung där jag också har en lenasekonomi.se inlagd.

Min mail ligger hos ett IT-företag. Har aldrig behövt göra mer än att ange mail och lösenord och sen har resten fixat sig. Har fått hem mailen nu, men får felmeddelande typ var 5:e sekund så hopplöst att göra något med mobilen. Blir galen!!!

Försöker lägga in min exchange mail på min nya iPhone 11. Får hela tiden upp att serveridentiteten kan inte bekräftas - för min mail fast med pop före. Har tagit bort och lagt till mailen flera gånger men får inga mail men felmeddelanden hela tiden. Har två mailadresser till min egna domän och infomailen fungerar men inte min privata. Vad ska jag göra???

Senast redigerat 2019-10-17 21:01

Och nu får jag ideligen upp att identiteten för ett pop-mailkonto inte kan verifieras. Ett mailkonto som jag lagt som inaktivt så förstår inte varför appen försöker använda det. Suck!

I ett sms spelar det ingen roll hur snabbt jag ”pickar” - hela ordet blir ändå markerar och ingen markör kommer fram. Ni som säger att det är lätt - är det i SMS ni har provat?

Ursprungligen av zinned:

Det är ju bara att dra markören till platsen du vill ha den på och sedan editera. Har du t ex råkat skriva ett felaktigt tecken inne i ett ord är det bara att dra markören till detta tecknet och sedan ta bort det.

Nej sedan uppdateringen markeras hela ordet, blir ingen markör som man kan flytta