Sir N.

Sir N.

Medlem
  • Plats -
  • Registrerad 2004-08-14
  • Senast aktiv Igår 10:30
  • Antal inlägg 392

Foruminlägg

De senaste inläggen Sir N. har skrivit i forumet.

Och nu blev jag också med scooter. Passar bra i trunken på Model 3:an. Lite som att ha en jolle till en båt.

Ursprungligen av zinned:

Fast du skrev ju detta tidigare:

"Sedan är det grön el (så man ser när det läcker ut ur uttagen), fast jag fattar inte hur den gröna elen ska räcka till alla "

Det går ju inte att definiera elen man får ur uttagen som grön då

Grön el från E.ON

"The Pod is currently only available in the continental US (excluding Hawaii, Alaska and Puerto Rico)."

Och en King Size (som är närmast en vanlig svensk dubbelsäng) med tillbehör slutar på 4160$ och även om den skulle levererats till Sverige så blir det moms och frakt på det så det slutar nog nånstans på andra sidan 60.000 kr. Typ dubbelt av vad som står i artikeln.

Ursprungligen av johan_tanying:

Måste verkligen Handelsbankens dosa kopplas in med sladd?

Ja, vissa saker kräver dosa med sladd på Handelsbanken. Ta ut ett nytt Mobilt BankID eller betalningar/överföringar överstigande ett visst belopp t ex. Att öka beloppsgräns för swish till >30000 kr kräver även det dosa med sladd.

Det du kan göra med dosa utan sladd är typ samma som du kan göra när du använder Mobilt BankID.

Senast redigerat 2020-05-10 18:10
Ursprungligen av xXMALmenXx:

Hur är det med lagen kring dessa nu? Förut fick man ju bara köra scootrar som gick över 20 km/h med en motor på max 250 watt på inhägnat område?

Så är det väl fortfarande. Brukar ju stå nån disclaimer på webbsidor som säljer elscootrar att de endast får användas på inhägnat område. Men jag har aldrig hört talas om att Farbror Blå skulle brytt sig. Möjligtvis om det skulle bli nån olycka eller man kör vårdslöst bland folk att de skulle göra något.

Ursprungligen av Sir N.:

Samma sits här. Uppdateras de bara när de är kopplade med lightningsladd eller även med QI? Om bara med sladd så får man väl köra med endast QI-laddning tills vidare...

Och nu har mina lurar uppdaterats. Har bara QI-laddat dem så det verkar omöjligt att undgå uppdateringen.

Ursprungligen av Sledde:

Så jag som har version 2B588, kommer få sämre ANC med denna uppdateringen då?.. :-/

Samma sits här. Uppdateras de bara när de är kopplade med lightningsladd eller även med QI? Om bara med sladd så får man väl köra med endast QI-laddning tills vidare...

Villhöver! (Men tyvärr inte tillräcklig WAF)

Ursprungligen av Zop:

Försök sitta bekvämt tillbakalutad eller ligg i sängen och läs en bok på en MacBook Air.

Fungerar utmärkt. Jag har datorn liggande stadigt på magen och slipper hålla upp iPadden med händerna.

Kan någon förklara för mig vad som skulle motivera att köpa en iPad 12" + Tangentbord för nästan 4000 kr mer än en MacBook Air? Det man vinner på att iPad är lite mindre och lättare kan väl inte övervinna att Mac OS ger så mycket mer frihet än det mer begränsade iPadOS. Det är ju inte så att en MacBook Air är en stor, tung och klumpig dator.

Ursprungligen av omartint:

Fungerar grymt bra med min iPhone och Tesla, men skulle verkligen önska att jag kunde använda min AW för samma sak (händer att jag går ut till Teslan och glömt ta med mig telefonen).

Sant. En AW-app från Tesla hade vart guld. Det finns tredjepartsappar men jag har inte testat någon.

nuu000a ?

Ursprungligen av zinned:

Ja, men det är ju bara lilla Tesla. Detta blir ju en uniform lösning från en jätte som Apple där sedan alla biltillverkare kan implementera stöd för detta i sina respektive bilar. Precis som CarPlay.

Blåtanden finns ju redan idag. I både iPhone och Androidlurar. Alla biltillverkare hade kunnat göra det Tesla gjort. Varför vänta på något Apple-special? Vad är det som blir bättre i Apples lösning? Det är det jag är nyfiken på.

Lilla Tesla? Världens näst högst värderade biltillverkare. Endast Toyota värderas högre. Åtminstone innan Corona-cirkusen startade. Nu vet jag inte riktigt hur topplistan ser ut...

CarKey; jag använder redan min iPhone som bilnyckel. Vad är nytt som inte låter sig göras idag? Kommer NFC betyda att jag måste ta upp telefonen ur byxfickan? Teslas lösning med blåtand fungerar utmärkt och jag behöver inte fippla med telefonen för att låsa upp och köra iväg. Jag behöver bara ha den med mig.

Ursprungligen av barbapappa_86:

Gick du från en gen 1? Vad är det som gör mest skillnad?

Skillnaden är att AirPods Pro är de första lurarna från Apple som sitter kvar i mina öron. Någorlunda i alla fall, jag har fått ta upp den ena luren ur toan efter jag stått och pinkat så det är inte 100%.